Hamilemiyim

• Konbuyu başlatan Ummu.
  • Toplam 69 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ummu. tarafından oluşturulan Hamilemiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,779 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilemiyim
Konbuyu başlatan Ummu.
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Rabia5056

Sibelhasan53

Kayıtlı Üye
rank
İnşaallah ya Dr m daha erken dedi boş gebelik dış gebelik demek için ama ebe korkuttu beni..4 5 gün önce pembe leke geldi afedersiniz lavaboya gidince peçeteyle silince. Sonrasında ne kanama ne leke bişe yoktu iki gün öncesine kadar da kasık ağrılarım vardı şuan yok ama bişe
Yerleşme lekesidr adetinze kac güm var

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
İnşaallah ya Dr m daha erken dedi boş gebelik dış gebelik demek için ama ebe korkuttu beni..4 5 gün önce pembe leke geldi afedersiniz lavaboya gidince peçeteyle silince. Sonrasında ne kanama ne leke bişe yoktu iki gün öncesine kadar da kasık ağrılarım vardı şuan yok ama bişe
Canım bendede bugün aynısı oldu 4 gündür adetim gelmiyodu kasıklarımda ağrı var hafifi batma şeklinde bide dediğin gibi hafif pembe peçeteye geldi sonuçlarım birazdan çıkıcak inşallah

Rabia5056

Kayıtlı Üye
rank
Canım bendede bugün aynısı oldu 4 gündür adetim gelmiyodu kasıklarımda ağrı var hafifi batma şeklinde bide dediğin gibi hafif pembe peçeteye geldi sonuçlarım birazdan çıkıcak inşallah
Ben bu siteyi bı türlü çözemedim :) yazdıklarım geliyor mu görünüyor mu bilemedim ya :)) inşaallah hayırlısı ile canm sonucu yazar mısın ilk defa mi kan veriyorsun sen

Yaz yagmuru

Kayıtlı Üye
rank
Adetim 3 gün gecikti ama bugün idrar testi negatif çıktı sizce hamilemiyim bu durum başına gelen vaemı.
Erken gebelik testi al eczaneden .küçük testler doğru sonuç vermiyor pek.fiyati 20 25lira ama emin olursun bir tik daha garanti bir test.varsa muhtemelen silik çıkar.benim adete üç dört gün var ken çıkmıştı erken gebelikte

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Ben bu siteyi bı türlü çözemedim :) yazdıklarım geliyor mu görünüyor mu bilemedim ya :)) inşaallah hayırlısı ile canm sonucu yazar mısın ilk defa mi kan veriyorsun sen
Evet ilk defa veriyorum 5 ten küçük çıktı varda diyemem yokta diyemem 3 gün sonra tekrar gel dedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mrb bende bebek düşünüyorum. Adetten iki önce test yaptım silik bir şekilde çıktı idrar testinde gidip kan verdim o gün 13 çıktı 2 gün sonra 27 iki gün sonra 45 3 gün sonra yani dün 95 çıktı adetim 7 gündür geçmiş şuan..sağlık ocağındaki ebe dedi belki boş gebelik belki dış gebelik değerlerin düzenli yukselmiyor..Dr a gittim Dr üstten ultrasonla baktı henüz bişe görünmüyor sıkıntı da yok dedi salı günü gel betana bakalım değerlerin kötü de değil dedi. Bu sağlık ocağındaki ebe korkuttu beni ya..sizin hamilelik yeni mi yada değerleriniz nasıl ilerledi.? Tskler
İyide betahcg her seferinde 2 katı artmış canım senin bence biraz daha bekle öyle yap betayı geç döllenme olmuş olabilir

Rabia5056

Kayıtlı Üye
rank
İyide betahcg her seferinde 2 katı artmış canım senin bence biraz daha bekle öyle yap betayı geç döllenme olmuş olabilir
Ewet son teste kadar iki katı arttı sonuncuyu 3 gün sonra yaptırdım 45 ten 95 oldu daha fazla artması gerekiyordu. Bende geç döllenmedr diye düşündüm ama sağlık ocağındaki ebe öyle.deyince kafam karıştı 😏

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...