Hamilemiyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleynaakbt tarafından oluşturulan Hamilemiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,384 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilemiyim
Konbuyu başlatan Aleynaakbt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Aleynaakbt

Kayıtlı Üye
rank
Acil cevap verir misiniz

Ekli dosyalar

• 49F956EA-E1B3-4918-A73F-887DBFC440B9.jpeg
    49F956EA-E1B3-4918-A73F-887DBFC440B9.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 224

Aleynaakbt

Kayıtlı Üye
rank

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Hayır adetime 5 6 gün var canım. İlişkiden sonra 8. Günde kan testi verdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlişkiden 7 gün sonra 8. Günde adetim geçmedi canım
Neden o kadar çabuk test verdin ki canım adetin bi geçsin bence şöyle soyleyim hamile kalmak istiyorsan psikoloji çok etkiliyor ben kan verdiğim de adet geçince yaptırdım direk pozitif yazıyor du senin kinde yazmıyor

Aleynaakbt

Kayıtlı Üye
rank
Neden o kadar çabuk test verdin ki canım adetin bi geçsin bence şöyle soyleyim hamile kalmak istiyorsan psikoloji çok etkiliyor ben kan verdiğim de adet geçince yaptırdım direk pozitif yazıyor du senin kinde yazmıyor
Göğüs uçlarım fena sızlıyordu ve aşırı halsiz ve yorgundum sanırım psikolojik. Yani kan testi sonucu hcg epey düşük mü acaba? Adetim geçikirse birdaha yaptırmakta fayda var.☺️

Ümmü98

Kayıtlı Üye
rank
Göğüs uçlarım fena sızlıyordu ve aşırı halsiz ve yorgundum sanırım psikolojik. Yani kan testi sonucu hcg epey düşük mü acaba? Adetim geçikirse birdaha yaptırmakta fayda var.☺️
Benimde kasıklarım ağrıyor adetim 4 gün gecikti bende merak içindeyim inşallah ikimizde hamileyizdir

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Adet olacağım zaman göğsün sızlar baş agrım olur bacaklarım ağrır benimde her kadında farklı kendine izin ver devamlı test verirsen çıkmaması seni yıpratır adet sonrası ovulasyon günü hesapla birlikte ol o günlerde test için adet geçmesini bekle

Tüm sayfalar yüklendi.