Hamilemiyim?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Hamilemiyim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,690 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilemiyim?
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar bu gün test etdim.ve silik çizqi çıkdı ama korkuyorum ilk hamileliyimdrde öyle silik çıkdıı vee kalbi durduu kürtaj oldym yinee öyle şeyler yaşarım diye korkuyorum.Silik çizgii ne anlama geliyorr ??
Cnm ikinci çizgi mi silik..o daha küçük olduğu içindir cnm korkma git kan testi ver sonuç çıkar zaten dikkat et agirlik taşıma sakın

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Selam kızlar bu gün test etdim.ve silik çizqi çıkdı ama korkuyorum ilk hamileliyimdrde öyle silik çıkdıı vee kalbi durduu kürtaj oldym yinee öyle şeyler yaşarım diye korkuyorum.Silik çizgii ne anlama geliyorr ??
Silik çıktı ise hamilesin canım . Ve her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok kötü düşünme kan ver düzenli bir şekilde beta HCG takip et duzenli bir şekilde artıyor mu diye gözün aydın bu arada 💫

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ikinci çizgi mi silik..o daha küçük olduğu içindir cnm korkma git kan testi ver sonuç çıkar zaten dikkat et agirlik taşıma sakın
Evet canım ...yarın doktora gidicem.1haftaa adetimden geçti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Silik çıktı ise hamilesin canım . Ve her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok kötü düşünme kan ver düzenli bir şekilde beta HCG takip et duzenli bir şekilde artıyor mu diye gözün aydın bu arada 💫
Caann inşallah .1Haftaa adetimden geçtii..

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canım ...yarın doktora gidicem.1haftaa adetimden geçti

Hadi hayırlı haberlerle gel canım ama sakın stres yapma rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻💫

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma ne geliyorsa Allah'tan.bende yeni evliyken 8 haftalık aldırmak zorunda kaldım kalbi durmuştu .kürtajdan 3 ay sonra kızıma hamile kaldım şükür bi sıkıntı yaşamadım miniğim 4 yaşında🙏 gecen yıl 10 haftalık hamileydim yine kalbi durmuştu aldırdım ama hiç psikolojimi bozmadım .hep dedim çok şükür ki doğduktan sonra kötü bişey olmadı diye.şimdi oğlum 28 haftalık 💐 sabah ilk idrarınla test yap en dogru sonuç o cnm evde yapılabilecek.

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma ne geliyorsa Allah'tan.bende yeni evliyken 8 haftalık aldırmak zorunda kaldım kalbi durmuştu .kürtajdan 3 ay sonra kızıma hamile kaldım şükür bi sıkıntı yaşamadım miniğim 4 yaşında🙏 gecen yıl 10 haftalık hamileydim yine kalbi durmuştu aldırdım ama hiç psikolojimi bozmadım .hep dedim çok şükür ki doğduktan sonra kötü bişey olmadı diye.şimdi oğlum 28 haftalık 💐 sabah ilk idrarınla test yap en dogru sonuç o cnm evde yapılabilecek.
Caann Allah korusun sizlerii.bende 7 haftalıkken kürtaj oldun 3ay korunduk .doktor ilaç falan yazdıı doktor ne dedii yaptık..keçen ay doktora gitdik dedii her şey normaldıı çocuk düşüne bilirsiniz..Test var evdee yarın birdee yaparım

Hadi hayırlı haberlerle gel canım ama sakın stres yapma rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻💫
İnşallah dualarım kabul olur bu mübarek aylardaa oruç tutdum yalvardım Allaha ..Allah verdii çok şükürr..🙏🙏

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kötü düşünme kuzum silik çıktıysa dha küçüktür diye şimdiden umutsuzluğa kapılma ilk gebeliğin böyle oldu diye şimdi böyle olcak diyr birşey yok kalbini temiz tut umutsuz düşünme Rabbim kucağını boş bırakmasın insllah git kan ver git bir görün herşeyin hayırlısı olsun cnm 🙏

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Kötü düşünme kuzum silik çıktıysa dha küçüktür diye şimdiden umutsuzluğa kapılma ilk gebeliğin böyle oldu diye şimdi böyle olcak diyr birşey yok kalbini temiz tut umutsuz düşünme Rabbim kucağını boş bırakmasın insllah git kan ver git bir görün herşeyin hayırlısı olsun cnm 🙏
İnşallah Canım İnşallah yarınn gidicem

Tüm sayfalar yüklendi.