Hamileyim ama mutsuz ve stresli

• Konbuyu başlatan Brm
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Brm tarafından oluşturulan Hamileyim ama mutsuz ve stresli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,734 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyim ama mutsuz ve stresli
Konbuyu başlatan Brm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle bir yuva kurduk ama aileler neden bu kadar korkuyor bizi düşman gibi gösteriyorlar yıprandım yoruldum konuşmak dahi istemiyorum hamileliğini stresle geçiriyorum tek bi kelime bile etmek istemiyorum ici m daralıyor artik
Benimde morelim bozuk ikiz kardesim uzakta evli vende ayni sekil annemgile geldigi zman goruyorum ve dün annemgile geldini banada sende gel dedi aradi bnde esime dedim gittik ve aksama kadar anca durdu esim cok morelim bozuldu 8aydir gormuodum ikizimi gucume gitti agladim kalamadim yaninda die bidahaki sefere kesin 6ay sonra gorum artik

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle bir yuva kurduk ama aileler neden bu kadar korkuyor bizi düşman gibi gösteriyorlar yıprandım yoruldum konuşmak dahi istemiyorum hamileliğini stresle geçiriyorum tek bi kelime bile etmek istemiyorum ici m daralıyor artik
Zaten bu herşeye karışan aileleri anlayamıyorum neyin kafası bilemiyorum ya Allah yardımcın olsun cidden anlıyorum seni zor bir durum ama olay bence eşinde bitiyor o aradaki çizgiyi koruyamıyorsa sen babasını arayıp konuşsan bu eşinle senin aranda belkide daha büyük sorunlara yol açar bilmiyorum ki 😟 eşinle konuş bence de ki zaten evimiz küçük bebeğimiz olacak eksiklerimiz var neden öncelikli eksikler yerine acele olmayan şeyler alıyorsun ama bence guzelce sakin sakin konuş erkekler çocuk gibi bazen onlarla şefkatli duygusal ama kesin konuşunca daha çabuk anlayabiliyorlar cidden ne desem bilemedim başka Allah yardımcın olsun sabır versin sana 🙏🙏

B

Brm

Guest
Zaten bu herşeye karışan aileleri anlayamıyorum neyin kafası bilemiyorum ya Allah yardımcın olsun cidden anlıyorum seni zor bir durum ama olay bence eşinde bitiyor o aradaki çizgiyi koruyamıyorsa sen babasını arayıp konuşsan bu eşinle senin aranda belkide daha büyük sorunlara yol açar bilmiyorum ki 😟 eşinle konuş bence de ki zaten evimiz küçük bebeğimiz olacak eksiklerimiz var neden öncelikli eksikler yerine acele olmayan şeyler alıyorsun ama bence guzelce sakin sakin konuş erkekler çocuk gibi bazen onlarla şefkatli duygusal ama kesin konuşunca daha çabuk anlayabiliyorlar cidden ne desem bilemedim başka Allah yardımcın olsun sabır versin sana 🙏🙏
Beni de üzdü sanki onu sevmiyorum zannediyor ailesine laf ettiğimde o kadar moralim bozukki güç bulamıyorum kendimde konuşmak bile istemiyorum ne olursa olsun artık diyorum karninda çocuk stresten çok hareket ediyor eşimle küstük aramıyor aramak gelmiyor benimde içimden

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Beni de üzdü sanki onu sevmiyorum zannediyor ailesine laf ettiğimde o kadar moralim bozukki güç bulamıyorum kendimde konuşmak bile istemiyorum ne olursa olsun artık diyorum karninda çocuk stresten çok hareket ediyor eşimle küstük aramıyor aramak gelmiyor benimde içimden
Kendini ve bebeğini düşün kimse sizden değerli değil unutma bebeğin strese giriyor sen ne hissediyorsan o da hissediyor ona bunu yaşatma bence dua et bol bol inşallah herşey güzel olur bende çok takıyordum ama artık bebegimden değerli bişey yok ondan artık umursamıyorum kimseyi sende dene 🤗🤗 üzme kendini de bebeğini de 🙏🙏

Tüm sayfalar yüklendi.