Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar 30 haftalik hamileyim ben kan değerlerinin düşüklüğü nedeniyle sorun yaşıyorum kan şurubu kullanıyorum ama artmıyor ne yesem ne yapsam olmuyor vucudum kan yapmıyormus bu durumu yaşayanlar var mi ?
Merhaba canm benimde sürekli kan değerlerim düşüktü doktorumla gorustum hemetolojiye gonderdi orda test vs yapildi acil yatis yapildi bana daha sonra kan takviyesi yapildi hastaneye yattığımda 7 di kan takviyesi alinca 11 e yukseldi cok sukur yarin 38 haftalik olcaz bnce sende gorus dogumda sıkıntı oluyo cunku
Merhaba canm benimde sürekli kan değerlerim düşüktü doktorumla gorustum hemetolojiye gonderdi orda test vs yapildi acil yatis yapildi bana daha sonra kan takviyesi yapildi hastaneye yattığımda 7 di kan takviyesi alinca 11 e yukseldi cok sukur yarin 38 haftalik olcaz bnce sende gorus dogumda sıkıntı oluyo cunku