Kızlar ben hamileyim ve düşük tehlikem var doktor calişmamam gerektiğini söyledi ama kAllah yardaynanam ve pis kaynim durmuyo hep beni sucluyolar bide kaynimin eşide böyleydi ama yinede çok üstüme geliyolar bugün eşim ve kaynim kavga ettiler ben araya girdim çok ağrim oldu bide kaynanamdan dolayi çok sıtres yapiyon ağrim da oluyo bebeyime bişey olmaz dimi çok korkuyom
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah yardımcın olsun benimde başımda bir görümce vardı bundan 8 sene eve hamileliğin son aylarında o kadar canımı sıkıyordu ki evimizi ayrıydı ama lafı yetiyordu çok çektirdi ydy sonunda ben ne yaptım adıma söyledim böyle böyle böyle böyle yapıyor diye adam inanmadı sonunda benim dediğime geldi ve sonunda ben onu yanımdan yüreğimden def ettim Allah seninde yardımcın olsun bebeğine seni bağışlasınKızlar ben hamileyim ve düşük tehlikem var doktor calişmamam gerektiğini söyledi ama kaynanam ve pis kaynim durmuyo hep beni sucluyolar bide kaynimin eşide böyleydi ama yinede çok üstüme geliyolar bugün eşim ve kaynim kavga ettiler ben araya girdim çok ağrim oldu bide kaynanamdan dolayi çok sıtres yapiyon ağrim da oluyo bebeyime bişey olmaz dimi çok korkuyom