Hamimeyken aşırı kilo vermek????

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Keziban 🦋 tarafından oluşturulan Hamimeyken aşırı kilo vermek???? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 874 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamimeyken aşırı kilo vermek????
Konbuyu başlatan Keziban 🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Keziban 🦋

Keziban 🦋

Kayıtlı Üye
rank
Annişler merhaba biraz saçma gelecek ama hamilelikte 15 kilo verdim geri nasıl kilo alabilirim? Tabii bebeğimin sağlığı her şeyden önemli ama benim kilo almamın ona da yararı olur. Var mı bildiğiniz bir şeyler?

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Annişler merhaba biraz saçma gelecek ama hamilelikte 15 kilo verdim geri nasıl kilo alabilirim? Tabii bebeğimin sağlığı her şeyden önemli ama benim kilo almamın ona da yararı olur. Var mı bildiğiniz bir şeyler?
Kaç haftaliksin canım genelnde ilk haftalarda bulantıdan dolayı kilo kaybı olur

Keziban 🦋

Kayıtlı Üye
rank
Bende senin gibiyim yiyemiyorum on kilo verdim sadece meyve yiyorum yemek yiyemiyorum
Zor bir hamilelik geçiriyorum bulantılarım çok fazlaydı 27+2 halen bulantı hapı içiyorum üstelik birde şekerim biraz yüksek çıktı hemen her şey yasak ilk çoçuğum doğuştan yemek borusu yoktu şuan 13 yaşında ama çok zorluk çektik halende yaşıyoruz bu 3. Gebeliğim çevrem çok baskı yaptı buda kız diye malesef hayatından bazı insanları çıkartamıyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kac haftalik oldunuz canim
27 + 2 haftalık canım

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Zor bir hamilelik geçiriyorum bulantılarım çok fazlaydı 27+2 halen bulantı hapı içiyorum üstelik birde şekerim biraz yüksek çıktı hemen her şey yasak ilk çoçuğum doğuştan yemek borusu yoktu şuan 13 yaşında ama çok zorluk çektik halende yaşıyoruz bu 3. Gebeliğim çevrem çok baskı yaptı buda kız diye malesef hayatından bazı insanları çıkartamıyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

27 + 2 haftalık canım
Patavatsız insanlardan nefret ediyorum kız çocuğu ne alaka o evlat degilmi Allah öbür cocugunada şifa versin canim

Tüm sayfalar yüklendi.