Hamişlere bı soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emelxx tarafından oluşturulan Hamişlere bı soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 662 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamişlere bı soru
Konbuyu başlatan Emelxx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miraçınannesi
E

Emelxx

Guest
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 13aralik. Sağlık ocağındaki ebem önden gidiyor galiba 1 hafta,doktor Eylül başı gibi dedi doğuma. Benimle beraber hamile olanlar yazabilir mi acaba. Şu an 36+3 erkek bebek bekliyorum...

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 13aralik. Sağlık ocağındaki ebem önden gidiyor galiba 1 hafta,doktor Eylül başı gibi dedi doğuma. Benimle beraber hamile olanlar yazabilir mi acaba. Şu an 36+3 erkek bebek bekliyorum...
Benimde 21 Aralık son adet tarihim canım 28 Eylülde tahmini doğum tarihi. 1 hafta var aramızda 35+2yiz şuan bizde. Normal doğum mu olacak sezaryen mi?

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende 36 hafta 5gunluk benimde 12 eylul gozukuyor ama dun doktor bana 38 haftaliksin dedi oyleyse Eylül basi denk geliyor kafam karisiyor her hastaneye gittiğimde hepsi ayri ayrı bisey dio

Merve Aktaş

Kayıtlı Üye
rank
Bende 33 hafta 5 günlük hamileyim doktor bana ekim 8 sezeryan diyor kafam karisti benim genelde sezeryan 39 haftada oluyor benim doktorum beni 40 haftaya götürüyor bebeğim erkek

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk doğumum 'da kızıma hamileydim son adetim 1e aralikti bana 20 eylül dediler ama ben 15 eylül de doğum yaptım normal doğum 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 33 hafta 5 günlük hamileyim doktor bana ekim 8 sezeryan diyor kafam karisti benim genelde sezeryan 39 haftada oluyor benim doktorum beni 40 haftaya götürüyor bebeğim erkek
13 aralıktı son adetim

Miraçınannesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende seninleyim canım benim doktor da öyle dedi eylülden 1 hafta alır dedi. Ama göbeğim falan iyice indi aşağı artık. Sizde durumlar nasıl indi mi göbiş aşağı normal doğum mu

Tüm sayfalar yüklendi.