Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acaba hangisi daha iyi bide nasıl uyuşturulmak istediğimize biz karar verebiliyor muyuz böyle bir hakkım varsa bilmek isterim ilkte soran olmadı riskli denilip uyutuldum çünkü
Kızlar 35 hafta bitti bitecek bu ikinci doğumum ilki normal epiduralsiz oldu ama cok zordu bunda epidural düşünüyordum ama doktor bana spinali önerdi. Spinalle dogum yapan bar mi aranızda nasil oluyor diye sormak istedim
Sakin epudural olma canım arkadaşım oldu ilk çocuğunda kızı 7 yaşında yayla bel ağrısı yasiyo en iyi normal doğum yap doğum dan sonra hiç bı sikinti yasamiyorsun hiç deilse
Sakin epudural olma canım arkadaşım oldu ilk çocuğunda kızı 7 yaşında yayla bel ağrısı yasiyo en iyi normal doğum yap doğum dan sonra hiç bı sikinti yasamiyorsun hiç deilse
Kızlar 35 hafta bitti bitecek bu ikinci doğumum ilki normal epiduralsiz oldu ama cok zordu bunda epidural düşünüyordum ama doktor bana spinali önerdi. Spinalle dogum yapan bar mi aranızda nasil oluyor diye sormak istedim
Iki dogumumdada spinal anestesi oldum canım çok şükür ilk doğumda 3 günde kalktım ikincide sadece doğum yaptim gu n hastanede bir gün gözetim altında kaldıktan sonra çıkardılar eve geldim Yine her işimi yapiorduk şükür tabi herkeste aynı olmaz benim bi tanıdık abla da olmuştu mesela o bir ayda kalktı ayağa kilolular biraz dağa zor oluyor sanırım Ama şükür ki ben kolayca kalktım darısı bu gebeliğim için inşallah