Sorum var Hanımlar aramızda galiba erkek var🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Hanımlar aramızda galiba erkek var🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,661 kez görüntülenmiş, 131 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanımlar aramızda galiba erkek var🤔
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Millet kafayı yemiş valla ne merak ediyorsan karına şöyle cevap versen anam ne hakla kocam buraya giricek ya bazen kime ne yazıyorsun diye sorduğunda gebelik sitesi özel boşver diyorum tamam diyip saygı duyuyor kız bir kere girdiği yok giremezde valla sicmadim daha canına
Bizim erkekler anormal bacım o zaman benim kocam kıskanır eder ama daha bir kere eline alıp bakmadı bu uygulamaya hamileler anneler var bakma ozelleri var dedim tamam dedi hiç

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bizim erkekler anormal bacım o zaman benim kocam kıskanır eder ama daha bir kere eline alıp bakmadı bu uygulamaya hamileler anneler var bakma ozelleri var dedim tamam dedi hiç
Bnm adamda aşırı kıskack gece bazen yazdıgim yorumdn başka yazında telefonum titriyor kim diyor gebelik sitesi tamam acipta bakmaz bni boşver burda bir dünya kadın var herkesin özeli var dedim tamam dedi bakmaz aferin la kocama😀böyle adamları görünce

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bnm adamda aşırı kıskack gece bazen yazdıgim yorumdn başka yazında telefonum titriyor kim diyor gebelik sitesi tamam acipta bakmaz bni boşver burda bir dünya kadın var herkesin özeli var dedim tamam dedi bakmaz aferin la kocama😀böyle adamları görünce
Ee bende böyle edepsizleri görünce aferin deyip şükrediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen eşimde öyle kime yazıyorsun der şuraya derim tamam der başka da üstelemez
Öyle olması gerekiyor zaten kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.