Sorum var Hanımlar aramızda galiba erkek var🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Hanımlar aramızda galiba erkek var🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,660 kez görüntülenmiş, 131 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanımlar aramızda galiba erkek var🤔
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Ee bende böyle edepsizleri görünce aferin deyip şükrediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öyle olması gerekiyor zaten kuzum
valla benimki telefonuma bile ellemez ben eşimin şifresini bilirim ama o benimkini bilmez ben her gece kocamin telefonuna bakarim kiminle ne konuşmuş nekadar konuşmuş saat kacta konuşmuş mesajlasmiz ams benim kocam hic bakmaz bile telefonuma vallahi konamin o huyunu cok seviyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
valla benimki telefonuma bile ellemez ben eşimin şifresini bilirim ama o benimkini bilmez ben her gece kocamin telefonuna bakarim kiminle ne konuşmuş nekadar konuşmuş saat kacta konuşmuş mesajlasmiz ams benim kocam hic bakmaz bile telefonuma vallahi konamin o huyunu cok seviyorum
Kız hiç erinmiyormusun 😂 ben ayda yılda bir bakarım 😂

Ama bizim adamlar hayvandan daha hayvan 😂😂

Ahaha ben sildim bile bu şahsiuetin hesabını 😂😂
Bu durumda hayvanları daha çok sevdim😂😂

Kayıtlı Üye
rank

yok vallahi hic erinmem misal dun ablamlarda kaldim gece bakmadim diye bu gun bakacam ama kocam biliyo benim telefonuna baktigimi sorun yapmiyo cok şukur hatta diyo bak bak sanki ne b..k varsa diyo 🤣bende olsun ben yine bakimde 🤣🤣🤣

Valla ya gebelik postu yaziyoe erkekse yazabilir mi diye soru mu sorulur gebemisin sanki 🤦🏻‍♀️

Valla kuzum ya bizden dahq çok merak ediyorlar
kiz ayşe sen yanliş yaptin neden engelledinki adamı dicektinki gebelik takibi programi burasi sen gebemisiniz burda ne işiniz var diye soraydin keşke 🤭🤣

Valla ya gebelik postu yaziyoe erkekse yazabilir mi diye soru mu sorulur gebemisin sanki 🤦🏻‍♀️

Valla kuzum ya bizden dahq çok merak ediyorlar
kiz ayşe sen yanliş yaptin neden engelledinki adamı dicektinki gebelik takibi programi burasi sen gebemisiniz burda ne işiniz var diye soraydin keşke 🤭🤣
valla bana rast gelseydi direk sorardim abicim sen gebemisin yada kac tane cocuk dogurdunda buraya geliyosun yüzsüz derdim direk

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Bende bende 😂😂

yok vallahi hic erinmem misal dun ablamlarda kaldim gece bakmadim diye bu gun bakacam ama kocam biliyo benim telefonuna baktigimi sorun yapmiyo cok şukur hatta diyo bak bak sanki ne b..k varsa diyo 🤣bende olsun ben yine bakimde 🤣🤣🤣

valla bana rast gelseydi direk sorardim abicim sen gebemisin yada kac tane cocuk dogurdunda buraya geliyosun yüzsüz derdim direk
Aahhaq o aklıma gelmedi kuzu o sinirle x😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Kayıtlı Üye
rank
Orası öyle kuzum 😂😂

Evet ama bizimkiler yontulmuş Allah'tan 😂😂
vallahi cok şukur biraz zor oldu ama 11 senedir zar zor yonttum simdi kullanila bilecek kadar oldu 🤭🤭🤣🤣🤣

vallahi cok şukur biraz zor oldu ama 11 senedir zar zor yonttum simdi kullanila bilecek kadar oldu 🤭🤭🤣🤣🤣
allahim kocam bunlar düşundugumu bilse varya allahhhh evde şenlik cikar🤣

Tüm sayfalar yüklendi.