Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bilmiyorum gitmek bilmedi 2 ay olacak nerdeyse eşimde iyice bunalmış durumda babasından artık onun yanında yüzümüz dahi gülmüyor oldu ama anlamıyor ben oturup onunla kahvaltı dshi yapmıyorum eşimle sabah yapıyorum o bana yetiyor
Hani şu dört parmağa takılan bi demir den bi alet vardı onun adı neydi bide ondan var bizde vestiyerde duruyor evde bide eşim kılıç yapmış işyerinde canımı sıkana allahuekber haydır allah haktır allah dalacam
Hani şu dört parmağa takılan bi demir den bi alet vardı onun adı neydi bide ondan var bizde vestiyerde duruyor evde bide eşim kılıç yapmış işyerinde canımı sıkana allahuekber haydır allah haktır allah dalacam
Eşim iş yerinde sürekli tablo saat vazo peçetelik telefon tutacağı gibi şeyler yapıp getiriyor eve bide kılıç yapmış canımı sıkma bak deşerim seni diyom ha bide o demirden şeyi dört parmağa takılan varya neydi ya onun adı onunla birine yumruk atsam zaten orda ölür
Eşim iş yerinde sürekli tablo saat vazo peçetelik telefon tutacağı gibi şeyler yapıp getiriyor eve bide kılıç yapmış canımı sıkma bak deşerim seni diyom ha bide o demirden şeyi dört parmağa takılan varya neydi ya onun adı onunla birine yumruk atsam zaten orda ölür
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dün beyinsizin biri illa annaler mi yazıyor babalar da yazabilir mi demiş kuzum da bende direk uyuyeyi yasakladim uygulamadan sanki kendi doğuracak eşi yeeine
Admin admin bize değil admine seslen
Ay yok artık
Valla nefret ediyorum nefret öyle insanlardan benim kayınbaba da bir iş yaparken öküzün trene baktığı gibi bakar artık evde iş yapmak bile gelmiyor içimden o denli rahatsız oluyorum
Bana baya vermiş onu anlıyorum halbuki bu kadar sabırlı değilim ama eşim için katlanıyor um o benim ailem dediğim gibi kötü davranmıyor ama benim ailemde 3 ayda 1 gelir 1 hafta durup gider yani belki daha uzun sürede gelir ki ailem eşime böyle kötü davranmaz
Evi olmaz mı evi var artj evi geçtim bizde gel kal diye bir ablası da var ama yok düşünce onda ne gezer kuzum adam ben iş yaparken oğluma bakmıyor geçen çocuk ağlıyor Onu kuxgaima alıp supurdum her yeri ver kızım yok ama eve 3sim geldi mi Kayra da Kayra dün bilerej vermedim ona eşim gelse bile sonra gel dedecigim dedi eşim varken bende dedim sabhatan beri dedesi almadığı için çocuğu kucağına gelmek istemiyor diye