Verdigine eminim ama inkar ettigi icin ispatlayamiyom .ya aslinda anasi babasi sonucta ogullarini emekle buyutmusler ihtiyaclari oldugu zmn zor zamanlarda ben kendim anana babana ver darda burakma diyom ama kaynatam cok gereksiz borclara giriyo esimin ustune yigiyo ,esimde aklini kullanmuyo,evim ayri coluk cocugum dusunmuyo,sira bana gelincede cimrilik yapiyoİnşallah eşin düzelir kuzum babasına felanmi para veriyor senden gizli
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dogru soyluyon canim biraz su serptin icime ,insallah duzelir ,ama eminim ki babasida harcama yapmamasi icin fitil veriyodur ,bakalim insallah dedigin gibi olur duzelirBiz daha sevgiliyken eşim çalışıp kazandığı parayı bana getirirdi durduk yere harcamayacağımı bilirdi şimdi de öyle her maaş günü kirayı faturaları öder kalanını da yarı yarıya bölüştürür zaten iş yerinde telefon kullanmak yasak olduğu için telefonu evde arada bakıyorum ne kadar kalmış ne harcamış nereye kullanmış bana verdiği parayı ben eğer başka bir ihtiyaç için kullanmayacaksam paranın bir kısmını altınla değerlendiriyorum 1 buçuk sene oldu evleneli şimdiden 15 tane çeyreğimiz oldu ama bak babam da bir örnek evin de annemin de ihtiyaçlarını alırdı ama annemin özel ihtiyaçları olabileceğini düşünüp eve bırakmazdı şimdi öyle değil kredi kartı evde duruyor ihtiyaç olunca annem kardeşimle beraber gider alır ne lazımsa biz bir süre dedemlerle beraber yaşadık dedem eve para bırakır babaannem gelinlerinin ihtiyaçlarını aldırırdı eski insanır akıl edemezdik ve belki o düzene alışmış olduğum için de para bırakmıyordum diyor sen de hemen farklı düşünme sırtından yük aldığını görünce zamanla verecektir bunun için sinirlenip yuvana huzursuzluk koyma her şey zamanla