Canım Hiç merak etme böyle kocalar çok var bir tanesi de benim kocam hayatta para bırakmaz bütün parası hesabındadır ha bir eksiğim olur evin bir eksiği olur alır Ama bana hayatta para bırakmaz ancak kavga dövüş Ben ondan zor bela alırım O da emin ol 100 TL yani Elime 500 TL tutuşturduğunu hatırlamıyorum yani cimri desem cimri değil ama bana para verme konusunda çok cimrilik yapıyorum Neden böyle ben de bilmiyorumEsıme aldıgın maası eve bırak ne kadar harcıyoruz ne kadar kalyo bende bıleyım dıyorum yok dıyo ne lazımsa sole ben alırım dıyo ,eve bırakırsam hepsını harcarsın dıyo halbukı cok tutumlu bırıyım evlendıgımden berı duzgun ev esyası bıle almadım ,cok az para bırakıyo ,esımın icki kumarı karı kız ayagıda yok ama neden parayı eve bırakmıyo hesabında tutuyo hesabınıda gostermıyo neden ogrenmemı ıstemıyo bı yere paramı akıtıyo acaba ,sızın kocalarda bole seyler yapıyo mu ,bıde bız yenı tasındık koyden ,koyde para bıraksada harcayabılecegım bı yer yoktu alıskanlık mu acaba ılk zamanlar oldugu ıcınmı bole, bu arada cok cimri lazim olan herseyide almiyo cok zirluyom bazi seyleri o sekilde aliyo .cogu erkekler bolemi acaba