Sorum var Hanımlar 🧚🏻‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Hanımlar 🧚🏻‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 827 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanımlar 🧚🏻‍♀️
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🌸🌸

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar hayırlı geceler kızımı kaçtır duşta yıkadığım zaman ağladığında özel bölgesi şişiyor sizde de oluyor mu yüzünü sabunlatmayı sevmiyor sadece duşta sıkıntı yok ama ne zaman yüzünü sabunlasam özel bölgesi şişiyor sustuğunda da direk iniyor sizde de olan var mı şu üç dört keredir farkediyorum bende

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Hanımlar hayırlı geceler kızımı kaçtır duşta yıkadığım zaman ağladığında özel bölgesi şişiyor sizde de oluyor mu yüzünü sabunlatmayı sevmiyor sadece duşta sıkıntı yok ama ne zaman yüzünü sabunlasam özel bölgesi şişiyor sustuğunda da direk iniyor sizde de olan var mı şu üç dört keredir farkediyorum bende
Merhaba canım yok vAlla ilk kez duydum sabunlamdgnda bir kere baksana yine öyle mi oluyor ?

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Allah Allah ilk defa duydum gerckten neden acaba belki denk gelen birisi vardr yardımcı olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Fıtık desem değildir bnce
Ya internetten baktım kasık fıtığı olarak çıktı kızların yumurtalıklatında olurmuş kızımın mesela küçükken ağladığında göbeği şişer kanardı biz hep bezle sarardık doktor çok ağlatmayın derdi acaba ondan mı öyle oldu bi doktora götürsem iyi olur zaten cuma doktora gideceğim muayeneye o ara bunuda söylerim kafama takıldı baya

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Ya internetten baktım kasık fıtığı olarak çıktı kızların yumurtalıklatında olurmuş kızımın mesela küçükken ağladığında göbeği şişer kanardı biz hep bezle sarardık doktor çok ağlatmayın derdi acaba ondan mı öyle oldu bi doktora götürsem iyi olur zaten cuma doktora gideceğim muayeneye o ara bunuda söylerim kafama takıldı baya
Bence de kuzum en iyisi götür sen en iyisini o bilir kuzum ya çok değişik mis gerçekten sasrdim ama haa

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Canım bi doktora götur belki fıtığ vardır inşaallah bi sorunu yoktur 🤲💕

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
He
Her ağladığında oluyorsa kasık fıtığını düşündürür doktora götürmekte fayda var canım

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Bence de kuzum en iyisi götür sen en iyisini o bilir kuzum ya çok değişik mis gerçekten sasrdim ama haa
Aynen canım en azından kötü bişeyse de erken müdahele etsinler 😏

Cuma günü randevum var canım onu da o gün göstereceğim teşekkür ederim 🙏

Kuzum çok geçmiş olsun
Çok sağol canım benim ❤

Kuzum çok geçmiş olsun
Çok sağol canım benim ❤
He
Her ağladığında oluyorsa kasık fıtığını düşündürür doktora götürmekte fayda var canım
Canım normalde ağladığında tabi bez olduğu için göremiyorum ama hep banyoda denk geliyor yüzünü sabunlatmayı sevmiyor ne zaman sabunlasam ağladığında şişiyor susunca iniyor kaçtır gözüme çarptı öyle duşta ben ilk eline banyoda oyuncak vermiştim dedim acaba o düştü ondandır dedim ama sonra hep ne zaman yüzünü sabunlasam orasının şiştiğini gördüm ağladığında,sustuğunda da direk iniyor cuma götüreceğim bakalım

Tüm sayfalar yüklendi.