Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen canım en azından kötü bişeyse de erken müdahele etsinler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cuma günü randevum var canım onu da o gün göstereceğim teşekkür ederim
Çok sağol canım benim ❤
Çok sağol canım benim ❤
Canım normalde ağladığında tabi bez olduğu için göremiyorum ama hep banyoda denk geliyor yüzünü sabunlatmayı sevmiyor ne zaman sabunlasam ağladığında şişiyor susunca iniyor kaçtır gözüme çarptı öyle duşta ben ilk eline banyoda oyuncak vermiştim dedim acaba o düştü ondandır dedim ama sonra hep ne zaman yüzünü sabunlasam orasının şiştiğini gördüm ağladığında,sustuğunda da direk iniyor cuma götüreceğim bakalım
Aynen dediğin gibi normalde bez olduğunda göremeyebilirsin. Yüzünü bebek sabunuyla bezi yıka hafif sabunlu kalsın gözüne gelmeyecek şekilde sil banyo sonrası öyle dene birde kızım 2 yaşında hala banyoda başını yıkarken ağlar bebekler sevmiyorlar malesef şapkalar var yüzüne su gelemyecek şekilde renkli alırsan hoşuna gider oyun yaparak kullan öyle dene birde
Aynen canım en azından kötü bişeyse de erken müdahele etsinler
Çok sağol canım benim ❤
Çok sağol canım benim ❤
Canım normalde ağladığında tabi bez olduğu için göremiyorum ama hep banyoda denk geliyor yüzünü sabunlatmayı sevmiyor ne zaman sabunlasam ağladığında şişiyor susunca iniyor kaçtır gözüme çarptı öyle duşta ben ilk eline banyoda oyuncak vermiştim dedim acaba o düştü ondandır dedim ama sonra hep ne zaman yüzünü sabunlasam orasının şiştiğini gördüm ağladığında,sustuğunda da direk iniyor cuma götüreceğim bakalım
Hanımlar hayırlı geceler kızımı kaçtır duşta yıkadığım zaman ağladığında özel bölgesi şişiyor sizde de oluyor mu yüzünü sabunlatmayı sevmiyor sadece duşta sıkıntı yok ama ne zaman yüzünü sabunlasam özel bölgesi şişiyor sustuğunda da direk iniyor sizde de olan var mı şu üç dört keredir farkediyorum bende