Hastahane cantası?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilber Yaşar tarafından oluşturulan Hastahane cantası? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,033 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastahane cantası?
Konbuyu başlatan Dilber Yaşar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
ayy bacim hiç sorma ben makyaj yapmayi cok severim onceden eşim kizardi yapma makyaj diye simdi yaptigim zaman eşim gelir beni izler cocuklar hadi anne yaa 2 saattir seni bekliyoz diyince eşim dur oğlum anan hazirlaniyo podyoma cikacak sanki diyo 🤣🤣🤣😁🤣
hamileligin 5 ayina kadar cok hastaydim diye makyaj yapmadim eşim diyoki podyoma cikmiyosun bu 5 aydir🤣benim aynadan bakmaya halim yok bide nakyajmi yapim diyorum 🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende senin gibiyim makyaj çok severim saç boyamayı 😂😂😂
ayyy zaten saç boyamayi sorma delisiyim valla

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
hamileligin 5 ayina kadar cok hastaydim diye makyaj yapmadim eşim diyoki podyoma cikmiyosun bu 5 aydir🤣benim aynadan bakmaya halim yok bide nakyajmi yapim diyorum 🤣🤣🤣

ayyy zaten saç boyamayi sorma delisiyim valla
sacimda bi tanr beyazlik gordum ertesi gun boya alip boyadim sacimi her iki haftada bir sacimi keserdim hamileyim diye ilk defa 9 ay sacima hiç ellemedim ne boya ne kesim hiç yapmadim ikisinide 😉😊😁biraz toparlanim yaparim ben yine

Röfle çok seviyorum
beceremiyom onu.valla sacim duz ama rofleyi yapamiyom

Röfle çok seviyorum

Röfle çok seviyorum

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
sacimda bi tanr beyazlik gordum ertesi gun boya alip boyadim sacimi her iki haftada bir sacimi keserdim hamileyim diye ilk defa 9 ay sacima hiç ellemedim ne boya ne kesim hiç yapmadim ikisinide 😉😊😁biraz toparlanim yaparim ben yine

Kuaförde çok güzel yapıyor bende beceremem 😂😂😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende saç düzleştiricisi koymayı düşünüyordum 😂😂 makyaj çantası olmazsa olmaz zaten bide süslü taçlar inşallah nasip olur
Düzleştirici ihtiyacım yok canım çünkü kapalıyım ama bir gece öncesi güzelce saç baş yapacam bende ilk doğumda saç baş bir yanda acil olduğu için berbat duruyordum 😅😅😅

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Düzleştirici ihtiyacım yok canım çünkü kapalıyım ama bir gece öncesi güzelce saç baş yapacam bende ilk doğumda saç baş bir yanda acil olduğu için berbat duruyordum 😅😅😅
Benimde ilk doğumum olacak o yüzden özeniyorum 😂😂

Bu gidişle öyle olacak sanırım buyukboy valiz anca yeter bize kuaformde ikizlere gebe benden üç hafta önce onun doğumu var😂😂
bence koaforünüde götur hastaneye 🤣🤣🤣yarabbi yaa nasil guluyorum bu söylediklerinize okuyunca 🤣🤣bu söylediklerinizi hepsini gotururseniz hastane cantasi tek yetmez buyuk boy valiz hazirlamaniz lazim gulum

Tüm sayfalar yüklendi.