Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,318 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldızhan jiyan

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
10 lu hastane çıkışı (herşey içinde)
3 takım 5 li takım( önlük şapka eldiven çorap ) içinde
3 adet ağız mendili
3 adet yedek çorap
3 adet şapka ve önlük yedek
5 tane zıbın
1 kalın battaniye 2 adet ince battaniye
İki tane yelek hazır ama (örülmüş değil)
Biboran emzik ıslak mendil bebek bezi puset aldım başka eksik var mı ?

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
3 adet ağız mendili
3 adet yedek çorap
5 tane zıbın
Bence eksik yok cnm hatta artik fazla hastanede pandemiden folayi tutmadiklari icin bana fazla bile geldi

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bence eksik yok cnm hatta artik fazla hastanede pandemiden folayi tutmadiklari icin bana fazla bile geldi
Evime yarimsaat uzaklıkta hastanem panik ettim galiba 🙈aman eksik olmasın fazlası olsun diye çantada büyüktü sığdıkca koydum galiba yeter li yani başka birşey koymuyorum sıra diğer çanta bana hazirlicam inşallah eşimde bende çok paniğiz evde unutup gitmeyiz 😀

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
3 adet ağız mendili
3 adet yedek çorap
5 tane zıbın
Oqlumda 1 hastane çıkışım battaniyem aqz mendilim bezim wardi. Yetmisti 1kere kaka yapmsti oda tasmamsti. Her çocuk bir olmaz diye bende bu qebeliqmde 10lu hastane çıkışı 1tane 5li takım. 2 tane aqz mendili. Bitane yelek battaniye koycam. 10lunun içinde ince muslin oluyr zaten. Sizinde kızdı sanırım ben minnak külotlu çoraplar aldım koymayı düşünüyorum qiydirirlermi acaba sizde aldinizmi

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Oqlumda 1 hastane çıkışım battaniyem aqz mendilim bezim wardi. Yetmisti 1kere kaka yapmsti oda tasmamsti. Her çocuk bir olmaz diye bende bu qebeliqmde 10lu hastane çıkışı 1tane 5li takım. 2 tane aqz mendili. Bitane yelek battaniye koycam. 10lunun içinde ince muslin oluyr zaten. Sizinde kızdı sanırım ben minnak külotlu çoraplar aldım koymayı düşünüyorum qiydirirlermi acaba sizde aldinizmi
Yok canm almadım kimse al demediler tulum yerine 5 li takımlar rahat olur hareket açısından dediler bende öyle aldım ama biraz fazla koymusum 🙈

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Yok canm almadım kimse al demediler tulum yerine 5 li takımlar rahat olur hareket açısından dediler bende öyle aldım ama biraz fazla koymusum 🙈
Bende tulum aldım o konuda çok iyi yapmışsınız çok kullanisli bence oqlumda hep qiydiriyrdum ama fazla almak iyi deqil bence 3 aya çabuk toparlaniyorlar 🤗

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bende tulum aldım o konuda çok iyi yapmışsınız çok kullanisli bence oqlumda hep qiydiriyrdum ama fazla almak iyi deqil bence 3 aya çabuk toparlaniyorlar 🤗
Ay valla napim tutamıyorum kendimi 🙈aldıkça alasim geliyor henüz bebek bezi ve ıslak mendil pişik kremi almadım çok kafamı karistirdilar bakalım en son ne karar vericem o konuda

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ay valla napim tutamıyorum kendimi 🙈aldıkça alasim geliyor henüz bebek bezi ve ıslak mendil pişik kremi almadım çok kafamı karistirdilar bakalım en son ne karar vericem o konuda
Coqu kullanılmıyor ha qiydr çıkart yaparsanız ozaman kullanirsnz ☺ bende o dedikleriniz henüz almadm 33+4 haftalqm ama oqlumda kullandqm markayı kullanacaqm ben canbebe hametan pişik kremi

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Coqu kullanılmıyor ha qiydr çıkart yaparsanız ozaman kullanirsnz ☺ bende o dedikleriniz henüz almadm 33+4 haftalqm ama oqlumda kullandqm markayı kullanacaqm ben canbebe hametan pişik kremi
Bende 31+2 oldum erken doğum riskim var diye şimdiden hazırlıyorum elimin altında olsun diye Prima slepyy uni bby diyorlar yeni doğan için Prima maşallah baya pahalı aslında canbebede iyi yengem de onu kullanmış hametan güzel faydasını gördünüz mü

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bende 31+2 oldum erken doğum riskim var diye şimdiden hazırlıyorum elimin altında olsun diye Prima slepyy uni bby diyorlar yeni doğan için Prima maşallah baya pahalı aslında canbebede iyi yengem de onu kullanmış hametan güzel faydasını gördünüz mü
Slpyy prima pişik yapmsti oqlumda üni byb kullandm hiç. Can bebe çok iyi 12 saat durduqunu bilirm dolsa bile tasmiyordu iceriqi deqismediyse 2bucuk yıl kullandm 1 yıl oldu hemen hemn oqlumu tuwalte alistrali umarım hala aynıdır iceriqi 😊 2bucuk yıl kullandm hametani yaqsz olanını psiqi hemn iqlestriyo eşimin sakllari tıraş oldukca tahriş olur hametan sürece ertesi qüne qeciyor ben çok menunum oqlumdada memnun kalmıştım

Tüm sayfalar yüklendi.