Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,323 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldızhan jiyan

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Slpyy prima pişik yapmsti oqlumda üni byb kullandm hiç. Can bebe çok iyi 12 saat durduqunu bilirm dolsa bile tasmiyordu iceriqi deqismediyse 2bucuk yıl kullandm 1 yıl oldu hemen hemn oqlumu tuwalte alistrali umarım hala aynıdır iceriqi 😊 2bucuk yıl kullandm hametani yaqsz olanını psiqi hemn iqlestriyo eşimin sakllari tıraş oldukca tahriş olur hametan sürece ertesi qüne qeciyor ben çok menunum oqlumdada memnun kalmıştım
Bende o zmaan o kremi bir sorarım eczaneye alırım ben galiba doğuma giderken anca alicam bu bezi çok kararsız biriyim hele birde konu yeni doğan olunca ondan galiba 🙈 şimdi internette bakıyorum molfixde iyi diyor bu Google var ya herşeye iyi diyor 😀😀😀

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bende o zmaan o kremi bir sorarım eczaneye alırım ben galiba doğuma giderken anca alicam bu bezi çok kararsız biriyim hele birde konu yeni doğan olunca ondan galiba 🙈 şimdi internette bakıyorum molfixde iyi diyor bu Google var ya herşeye iyi diyor 😀😀😀
İyi bi arastr neticeye warirsn ozman kuşum 😃🤗

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Onuda ben bir arastiryim elbet karar vericem inşallah prensesim bana benzemez bu konuda ya kararsızlık konusunda 😀
Allah bağışlasın annesin herşeyin en iyisi olsun istemek çok güzel hastane çantasında kendi eksiklerini unutma 😉

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Allah bağışlasın annesin herşeyin en iyisi olsun istemek çok güzel hastane çantasında kendi eksiklerini unutma 😉
Aynen eksik birşeyi olmasın diye biraz hastane çantasını fazla hazirlamisim galiba 🙈 şimdi bende kendime bakıyordum ne alicam diye bez olarak ne kullandınız kendinize bir kilotlu birde yandan batli yada pet diyorlar acaba çok kanamam olur mi ped kucuk kalır mı kilotlu rahatmi olur onu bilmiyorum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Aynen eksik birşeyi olmasın diye biraz hastane çantasını fazla hazirlamisim galiba 🙈 şimdi bende kendime bakıyordum ne alicam diye bez olarak ne kullandınız kendinize bir kilotlu birde yandan batli yada pet diyorlar acaba çok kanamam olur mi ped kucuk kalır mı kilotlu rahatmi olur onu bilmiyorum
Cnm bende yeni doğum yapcam daha önce yapanlara sordum çamaşır şeklinde olanlardan aldım bantlı değil külot şeklinde olanlardan yedek dört tane çamaşır 2 tane pijama tkm 2 tane emzirme sütyeni göğüs pedi göğüs ucu kremi aldım

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende yeni doğum yapcam daha önce yapanlara sordum çamaşır şeklinde olanlardan aldım bantlı değil külot şeklinde olanlardan yedek dört tane çamaşır 2 tane pijama tkm 2 tane emzirme sütyeni göğüs pedi göğüs ucu kremi aldım
O zamn ben iç çamaşır sayısı eksik bir takım pijama alt üst bir takım elbise 3 iç çamaşırı 1 tane emzirme sütyeni 2 atlet koydum

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
10 lu hastane çıkışı (herşey içinde)
3 takım 5 li takım( önlük şapka eldiven çorap ) içinde
3 adet ağız mendili
3 adet yedek çorap
3 adet şapka ve önlük yedek
5 tane zıbın
1 kalın battaniye 2 adet ince battaniye
İki tane yelek hazır ama (örülmüş değil)
Biboran emzik ıslak mendil bebek bezi puset aldım başka eksik var mı ?
Fazla bile üç takım yerine iki koy hastane çıkışının içinde de var battaniye bir kalın bir ince yeterli 15 tane bebek bezi de koysan yetiyo

Tüm sayfalar yüklendi.