Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,323 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldızhan jiyan

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben onu buradaki arkadaşlara sordum hemen alma ihtiyacın belki olmaz dediler şu an için almadım bende erkek olursa Aras kız olursa Asel dedim Allahım Aseli nasip etti 😍
Aras ismine benmde çok hoşuma gidiyor ama hamile kalmadan yeğenimin bebeğine bile isim olarak Asel koydum dedim nasip olursa Asel koyucam diye nasip etti Asel koydum 🥰

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
10 lu hastane çıkışı (herşey içinde)
3 takım 5 li takım( önlük şapka eldiven çorap ) içinde
3 adet ağız mendili
3 adet yedek çorap
3 adet şapka ve önlük yedek
5 tane zıbın
1 kalın battaniye 2 adet ince battaniye
İki tane yelek hazır ama (örülmüş değil)
Biboran emzik ıslak mendil bebek bezi puset aldım başka eksik var mı ?
Cnm şimdi aklıma geldi yazmayı unutmuşum ben iki tane Müslin örtüsü de koydum hastanede bebeğin altını açarken filan lazım olur diye bide netten izledim kimi anneler hurca kimi kilitli poşete koymuş eşyaları virüs var diye bende her giyeceği takımı zıbını eldiveni tulumu battaniyesi çorabını ayrı ayrı kilitli poşetlere yerleştirdim üstüne de ayrı ayrı yazdım ki belli olsun eşim de annem de bilmezler olur acil alınırsam ordan okuyup versinler diye

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm şimdi aklıma geldi yazmayı unutmuşum ben iki tane Müslin örtüsü de koydum hastanede bebeğin altını açarken filan lazım olur diye bide netten izledim kimi anneler hurca kimi kilitli poşete koymuş eşyaları virüs var diye bende her giyeceği takımı zıbını eldiveni tulumu battaniyesi çorabını ayrı ayrı kilitli poşetlere yerleştirdim üstüne de ayrı ayrı yazdım ki belli olsun eşim de annem de bilmezler olur acil alınırsam ordan okuyup versinler diye
Teşekkürler canm o zaman bende öyle yapım ben direk katlayıp koymuştum alırım kilitli poşet koyarım içine şuan öyle çok şiddetli bel ağrım var ki ağladım aglicam oturamiyorum uzanamiyorum resmen 😔😔

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkürler canm o zaman bende öyle yapım ben direk katlayıp koymuştum alırım kilitli poşet koyarım içine şuan öyle çok şiddetli bel ağrım var ki ağladım aglicam oturamiyorum uzanamiyorum resmen 😔😔
İş filan yapma uzanmaya çalış ben agrım olunca yürüyüş yapıyorum geciyo ama senin bel agrısı biraz uzan eşin ovalasın Allahım şifa versin

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
İş filan yapma uzanmaya çalış ben agrım olunca yürüyüş yapıyorum geciyo ama senin bel agrısı biraz uzan eşin ovalasın Allahım şifa versin
Eşim evde yok uzaniyorum ağrıyor yan yatıyorum ağrıyor yuruyorum agiriyor dün gece sabh 6 da uyudum ağrım geçmedi bugün de gün boyu devam ediyor sürekli idarere çıkıyorum akıntı oluyorum aslında yormadim kendimi neden böyle oldu anlamadım

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
10 lu hastane çıkışı (herşey içinde)
3 takım 5 li takım( önlük şapka eldiven çorap ) içinde
3 adet ağız mendili
3 adet yedek çorap
3 adet şapka ve önlük yedek
5 tane zıbın
1 kalın battaniye 2 adet ince battaniye
İki tane yelek hazır ama (örülmüş değil)
Biboran emzik ıslak mendil bebek bezi puset aldım başka eksik var mı ?
canm benim bebek icin herşey var ama kendin icinde havlu pijama iç camaşiri corap koymalisin haa bide en önemlisi hasta bezi almalisin canm benim

Tüm sayfalar yüklendi.