Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı
Eşim evde yok uzaniyorum ağrıyor yan yatıyorum ağrıyor yuruyorum agiriyor dün gece sabh 6 da uyudum ağrım geçmedi bugün de gün boyu devam ediyor sürekli idarere çıkıyorum akıntı oluyorum aslında yormadim kendimi neden böyle oldu anlamadım
10 lu hastane çıkışı (herşey içinde)
3 takım 5 li takım( önlük şapka eldiven çorap ) içinde
3 adet ağız mendili
3 adet yedek çorap
3 adet şapka ve önlük yedek
5 tane zıbın
1 kalın battaniye 2 adet ince battaniye
İki tane yelek hazır ama (örülmüş değil)
Biboran emzik ıslak mendil bebek bezi puset aldım başka eksik var mı ?
Evime yarimsaat uzaklıkta hastanem panik ettim galiba aman eksik olmasın fazlası olsun diye çantada büyüktü sığdıkca koydum galiba yeter li yani başka birşey koymuyorum sıra diğer çanta bana hazirlicam inşallah eşimde bende çok paniğiz evde unutup gitmeyiz
10 lu hastane çıkışı (herşey içinde)
3 takım 5 li takım( önlük şapka eldiven çorap ) içinde
3 adet ağız mendili
3 adet yedek çorap
3 adet şapka ve önlük yedek
5 tane zıbın
1 kalın battaniye 2 adet ince battaniye
İki tane yelek hazır ama (örülmüş değil)
Biboran emzik ıslak mendil bebek bezi puset aldım başka eksik var mı ?
1 takımı geri aliyim mi hani dedim hastaneden çıkınca temiz giydiririm başka takım biri zaten yeni dogunca giyinicek diğer ikiside belki lazım olur diye sezeryan olucam hani dedim yatirirlarsa hastanem yarimsaat uzaklıkta
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Serzeryan olucam 3 takım fazlamı geri aliyim mi fazlalık mi oldu acaba bebek bezi Prima dedim ama eşim dedi çok pahalı ne gerek var diğer bezlerle büyüyen nice var dedi şimdi baktım bir kaç arkadaşlar da sleppy için çok iyi dediler su kremleri not aliyim
Canım ebebege baksana ay sonuna doğru indirimleri oluyo.Benim ilk bebeğim olacak inşallah oradan aldım baby me yeni doğan 1 ve 2 numara aldım. Fiyatı diğer bezelere nazaran daha uygun ve yorumları çok güzel bir tane bile memnuniyetsiz yoktu. Kullanıp gorcem bende memnun kalırsam hep devam edicem
Aynen eksik birşeyi olmasın diye biraz hastane çantasını fazla hazirlamisim galiba şimdi bende kendime bakıyordum ne alicam diye bez olarak ne kullandınız kendinize bir kilotlu birde yandan batli yada pet diyorlar acaba çok kanamam olur mi ped kucuk kalır mı kilotlu rahatmi olur onu bilmiyorum
En idali bebek bezi pet küçük diğeri heryerini sarıyo terletiyo bebek bezi içindeki sızdırmaz bariyer varya lastik orayı bir iki yerden koparın buzulmesin çok rahat oluyor
1 takımı geri aliyim mi hani dedim hastaneden çıkınca temiz giydiririm başka takım biri zaten yeni dogunca giyinicek diğer ikiside belki lazım olur diye sezeryan olucam hani dedim yatirirlarsa hastanem yarimsaat uzaklıkta
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Serzeryan olucam 3 takım fazlamı geri aliyim mi fazlalık mi oldu acaba bebek bezi Prima dedim ama eşim dedi çok pahalı ne gerek var diğer bezlerle büyüyen nice var dedi şimdi baktım bir kaç arkadaşlar da sleppy için çok iyi dediler su kremleri not aliyim
Canım ebebege baksana ay sonuna doğru indirimleri oluyo.Benim ilk bebeğim olacak inşallah oradan aldım baby me yeni doğan 1 ve 2 numara aldım. Fiyatı diğer bezelere nazaran daha uygun ve yorumları çok güzel bir tane bile memnuniyetsiz yoktu. Kullanıp gorcem bende memnun kalırsam hep devam edicem
canm cok geçmiş olsun bende iki gundur öyleyim yerimden kalkamiyorum yuruyemiyorum bile alttan ağrim var eşim hastaneye git diyo ama gidemiyom valla halim yok yarina kadar böýle olursam gidecem kesin
canm cok geçmiş olsun bende iki gundur öyleyim yerimden kalkamiyorum yuruyemiyorum bile alttan ağrim var eşim hastaneye git diyo ama gidemiyom valla halim yok yarina kadar böýle olursam gidecem kesin