Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm bende hazırladım bekliyorum. Ama ben yurtdisindayim ve burda bebisin giysileri hastaneden cikana kadar hastane tarafindan temin ediliyor. Surekli temizleri giydirip kirlileri veriyorsun. Ve bebek bezi islak mendil anneye ped vs de hastane veriyor. O yuzden ben kendime,
Dogum sonrasi lohusa pijamasi.
Hastaneden eve cikis alt ust giysi.
Terlik.
Corap.
Ped (yinede kattim).
Havlu.
Ve bir kac yiyecek katacagim.
Bebisime,
Hastaneden cikis takimi.
Muslin bez.
İnce penye battaniye.
Corap.
Eldiven.
Hastanedne cikarken puset icine tulum olan nohut battaniye.
Pecete,islak mendil.
Biberon emzik veya pisik kremleri vs katmadim ben
Cnm bende hazırladım bekliyorum. Ama ben yurtdisindayim ve burda bebisin giysileri hastaneden cikana kadar hastane tarafindan temin ediliyor. Surekli temizleri giydirip kirlileri veriyorsun. Ve bebek bezi islak mendil anneye ped vs de hastane veriyor. O yuzden ben kendime,
Dogum sonrasi lohusa pijamasi.
Hastaneden eve cikis alt ust giysi.
Terlik.
Corap.
Ped (yinede kattim).
Havlu.
Ve bir kac yiyecek katacagim.
Bebisime,
Hastaneden cikis takimi.
Muslin bez.
İnce penye battaniye.
Corap.
Eldiven.
Hastanedne cikarken puset icine tulum olan nohut battaniye.
Pecete,islak mendil.
Biberon emzik veya pisik kremleri vs katmadim ben
Herşeyden önce 9ay boyunca yapılan testler vs onlarla olan dosyani unutma canım kıyafetleri zaten diğer kizlar yazar ama önemli olan bence dosyan ve cüzdan
Herşeyden önce 9ay boyunca yapılan testler vs onlarla olan dosyani unutma canım kıyafetleri zaten diğer kizlar yazar ama önemli olan bence dosyan ve cüzdan
Kendim için;
-2 adet pijama takımı ( pamuklu )
-Yelekli Gecelik takımı
-Depend hasta bezi
-3,5 külot
- 2-4 adet Emzirme sütyeni
- Lohusa terliği
-4 adet çorap
- lansinoh lanolin göğüs ucu kremi
- Göğüs kalkanı ( avent)
- Lansinoh göğüs pedi
Canım ben ilk bebekte Medicana gittim son ana kadar aynı doktordu ve beni takip ediyordu tahlil ler test sonuçları vs ama şimdi Beylikdüzü devlet hastanesi gidiyorum tahlil ler kullandığım ilaç lar ultrason filmleri 9ay boyunca nts kayitlarim hepsini dosya yaptım ve doğumu özel hastane Medicana international da yapmak istediğim için dosyamı da hastane çantamın yanına koydum ki doğuma gidince doktor ezbere müdahale etmesin benim gibi yapan arkadaşlarıma yazmak istedim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İlk bebek te beni takip eden doktor da kayitim vardı ve bütün tahlil muayene bulgularım onun bilgisayar da kayitliydi doğumu da o yaptı ya o zaman gerek olmadı ve beni acil sezaryen doğum a aldı canım rutin kontrolle gitmiştim acil ameliyat oldu
İlk bebek te beni takip eden doktor da kayitim vardı ve bütün tahlil muayene bulgularım onun bilgisayar da kayitliydi doğumu da o yaptı ya o zaman gerek olmadı ve beni acil sezaryen doğum a aldı canım rutin kontrolle gitmiştim acil ameliyat oldu
Canım ben ilk bebekte Medicana gittim son ana kadar aynı doktordu ve beni takip ediyordu tahlil ler test sonuçları vs ama şimdi Beylikdüzü devlet hastanesi gidiyorum tahlil ler kullandığım ilaç lar ultrason filmleri 9ay boyunca nts kayitlarim hepsini dosya yaptım ve doğumu özel hastane Medicana international da yapmak istediğim için dosyamı da hastane çantamın yanına koydum ki doğuma gidince doktor ezbere müdahale etmesin benim gibi yapan arkadaşlarıma yazmak istedim canım