Sorum var Hastane hazırlığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Agrin💕Zerya tarafından oluşturulan Hastane hazırlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,213 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane hazırlığı
Konbuyu başlatan Agrin💕Zerya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hanımlar merhaba, nasılsınız? Ben ufaktan hastane çantamı hazırlıyorum artık☺️ bebek için temizlik ürünü olarak bebek bezi yeni doğan bir paket sipariş etsem yeterli midir? Hemen küçük gelir mi yenidoğan? İlk kızımdan sonra beş yıl girdi araya hatırlamıyorum🤦 kaç numaradan kaçar sipariş etmeliyim, birde hangi marka önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler 🙏
Canım 1 paket yenidoğan yeter bence iki veya üç paket te 2 numara al

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Canım 1 paket yenidoğan yeter bence iki veya üç paket te 2 numara al
Anladım canım teşekkür ederim 🙏 genel olarak 1 paket denilmiş öyle yapayım 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum Ben 3 paket aldim kızım zayıf bir bebekti molfix kullandım açıkçası memnunda kaldım ama şuan turco bayb kullanıyorum aşırı güzel
Tamam canım tbaby turcoda karar kıldım ondan 1 paket alacağım ilk etapta, yetmezse tekrar alırım ☺️ Teşekkür ederim 🙏🙏

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Anladım canım teşekkür ederim 🙏 genel olarak 1 paket denilmiş öyle yapayım 🥰

Tamam canım tbaby turcoda karar kıldım ondan 1 paket alacağım ilk etapta, yetmezse tekrar alırım ☺️ Teşekkür ederim 🙏🙏
Rica ederim kuzum

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hanımlar merhaba, nasılsınız? Ben ufaktan hastane çantamı hazırlıyorum artık☺️ bebek için temizlik ürünü olarak bebek bezi yeni doğan bir paket sipariş etsem yeterli midir? Hemen küçük gelir mi yenidoğan? İlk kızımdan sonra beş yıl girdi araya hatırlamıyorum🤦 kaç numaradan kaçar sipariş etmeliyim, birde hangi marka önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler 🙏
Ben hep kilo hesabı kullandım canım Yenidoğani da küçük gelene kadar kullandım nerdeyse 1 2 ay yani. Her bezde kilo hesabı var mesela yenidoganda 5 kiloya kadar diyelimben oğlumun o kiloya gelmesini bekliyorum 😂😂öyle diğer beze geçiyorum şuan 6 aylık ben hala 3 numara kullanıyorum 9 kilo olmasını bekliyorum 4 içinde 😂😂

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Ben hep kilo hesabı kullandım canım Yenidoğani da küçük gelene kadar kullandım nerdeyse 1 2 ay yani. Her bezde kilo hesabı var mesela yenidoganda 5 kiloya kadar diyelimben oğlumun o kiloya gelmesini bekliyorum 😂😂öyle diğer beze geçiyorum şuan 6 aylık ben hala 3 numara kullanıyorum 9 kilo olmasını bekliyorum 4 içinde 😂😂
Ayşem küçük gelmiyormu oyle? Bide bezi dolduruyormusun?

🥰😘

Öyle yaptım canım bir paket bir numara aldım ama baby turco aldım
İyi yapmissin canim,😍😄

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ben 2 paket kullandım yeni doğan 1 tane sleppy almıştım sonra bimin bezine geçtim 20 günlük olmadan 2 numaraya geçtim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayşem küçük gelmiyormu oyle? Bide bezi dolduruyormusun?

İyi yapmissin canim,😍😄
Hayır canım gelmiyor zaten bezin üstünde kaç kiloya kadar kullanılacağı yazıyor ona göre kullanıyorum 😂😂tabi kayea 1 haftadır hasta durmadan büyük tuvaletini yapıyor tasmalar filan oluyor eve en az 2 paket aliyorum baya idare ediyor o bizi 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar