Sorum var Hastane hazırlığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Agrin💕Zerya tarafından oluşturulan Hastane hazırlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,213 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane hazırlığı
Konbuyu başlatan Agrin💕Zerya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Ben hep kilo hesabı kullandım canım Yenidoğani da küçük gelene kadar kullandım nerdeyse 1 2 ay yani. Her bezde kilo hesabı var mesela yenidoganda 5 kiloya kadar diyelimben oğlumun o kiloya gelmesini bekliyorum 😂😂öyle diğer beze geçiyorum şuan 6 aylık ben hala 3 numara kullanıyorum 9 kilo olmasını bekliyorum 4 içinde 😂😂
Doğrudur canım bende öyle yapacağım şimdi aldığım paket yenidoğan 2-5 kg arası bı tane minik paket te 2 numara aldım bakalım yaşadıkça hatırlayacağım yine ilk kızımda yaptıklarımı 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 2 paket kullandım yeni doğan 1 tane sleppy almıştım sonra bimin bezine geçtim 20 günlük olmadan 2 numaraya geçtim
Anladım canım bizim kuzu doğsun da bi gelişimine göre değiştiririm artık numarayı ☺️

Valla Kayra 1 haftadır günde 8 kez kakasını yapıyor. Emmeye de çok düştü anlamadım 🤦🏻‍♀️
Diş çıkarıyor olabilir canım dikkat et diş döneminde göğsü mahvediyor bebişler. Benim kızım paramparça etmişti beni🤦

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doğrudur canım bende öyle yapacağım şimdi aldığım paket yenidoğan 2-5 kg arası bı tane minik paket te 2 numara aldım bakalım yaşadıkça hatırlayacağım yine ilk kızımda yaptıklarımı 🤗

Anladım canım bizim kuzu doğsun da bi gelişimine göre değiştiririm artık numarayı ☺️

Diş çıkarıyor olabilir canım dikkat et diş döneminde göğsü mahvediyor bebişler. Benim kızım paramparça etmişti beni🤦
Ayy çok emiyor çok şuan bile sık sık uyanıp emmek istiyor 🥺 durmadan ağlıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar