Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır canım gelmiyor zaten bezin üstünde kaç kiloya kadar kullanılacağı yazıyor ona göre kullanıyorum tabi kayea 1 haftadır hasta durmadan büyük tuvaletini yapıyor tasmalar filan oluyor eve en az 2 paket aliyorum baya idare ediyor o bizi
Ben hep kilo hesabı kullandım canım Yenidoğani da küçük gelene kadar kullandım nerdeyse 1 2 ay yani. Her bezde kilo hesabı var mesela yenidoganda 5 kiloya kadar diyelimben oğlumun o kiloya gelmesini bekliyorum öyle diğer beze geçiyorum şuan 6 aylık ben hala 3 numara kullanıyorum 9 kilo olmasını bekliyorum 4 içinde
Doğrudur canım bende öyle yapacağım şimdi aldığım paket yenidoğan 2-5 kg arası bı tane minik paket te 2 numara aldım bakalım yaşadıkça hatırlayacağım yine ilk kızımda yaptıklarımı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğrudur canım bende öyle yapacağım şimdi aldığım paket yenidoğan 2-5 kg arası bı tane minik paket te 2 numara aldım bakalım yaşadıkça hatırlayacağım yine ilk kızımda yaptıklarımı
Anladım canım bizim kuzu doğsun da bi gelişimine göre değiştiririm artık numarayı
Diş çıkarıyor olabilir canım dikkat et diş döneminde göğsü mahvediyor bebişler. Benim kızım paramparça etmişti beni