Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla canım 8 ay özele gittim doğum çok pahalıydı doğumumu da devlette yaptım şehşr hastanesinde doktorlada ebede e çok ilgiliydi özel gibiydi yani bi ilk doğumda özelde oldu çok ta bş fark yok ya
Valla canım 8 ay özele gittim doğum çok pahalıydı doğumumu da devlette yaptım şehşr hastanesinde doktorlada ebede e çok ilgiliydi özel gibiydi yani bi ilk doğumda özelde oldu çok ta bş fark yok yani
Merhaba. Bu aralar kafam birşeye takıldı. Normalde özelde doğum yapacaktım ama özel çok pahalı. Sizce özelle devlet arasında çok fark var mı? Nerede doğum yaptınız? Benim doktorum özelde. Devlete hiç gitmedim gidersem doğum için giderim ama doktorum olmadıgı için kim boşsa o girecek heralde. Fikir verin lütfen
Merhaba. Bu aralar kafam birşeye takıldı. Normalde özelde doğum yapacaktım ama özel çok pahalı. Sizce özelle devlet arasında çok fark var mı? Nerede doğum yaptınız? Benim doktorum özelde. Devlete hiç gitmedim gidersem doğum için giderim ama doktorum olmadıgı için kim boşsa o girecek heralde. Fikir verin lütfen
Normal doğum yapacaksan devlette doktor girmiyor zaten doğuma herhangi ters birşey olmadıkça ama sezeryan olacaksan devlette iyi bir doktor bul derim ben 3 doğum yaptım devlette özelden daha iyiydi çok ilgilendiler hepside