Gözü Gözün aydın canım darısı bizlere inş Şafak kaç balım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,617 Konum Kırklareli 24 Mayıs 2022 #11 Esra özçlk' Alıntı: Gözü Gözün aydın canım darısı bizlere inş Genişletmek için tıkla ... Şafak kaç balım
Esra özçlk' Alıntı: Gözü Gözün aydın canım darısı bizlere inş Genişletmek için tıkla ... Şafak kaç balım
2 2 prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 621 24 Mayıs 2022 #12 3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Şafak kaç balım Genişletmek için tıkla ... 38+2şafak 12canım uygulamaya göre herkez doğurdu bi ben kaldım
3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Şafak kaç balım Genişletmek için tıkla ... 38+2şafak 12canım uygulamaya göre herkez doğurdu bi ben kaldım
Sinem&masal Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 961 24 Mayıs 2022 #13 Muhammed'in Annesi' Alıntı: Normal doğum, kendime gelince iyi olunca dönerim kizlar dua edin bizlere bir an önce çıkalım Genişletmek için tıkla ... Gozun aydın Allah analı babalı büyütsün bi ben doguramadim
Muhammed'in Annesi' Alıntı: Normal doğum, kendime gelince iyi olunca dönerim kizlar dua edin bizlere bir an önce çıkalım Genişletmek için tıkla ... Gozun aydın Allah analı babalı büyütsün bi ben doguramadim
M Merve dilan Kayıtlı Üye Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 26 24 Mayıs 2022 #14 Muhammed'in Annesi' Alıntı: Normal doğum, kendime gelince iyi olunca dönerim kizlar dua edin bizlere bir an önce çıkalım Genişletmek için tıkla ... Gozun aydin canim .darisi bize inseAllah bizde Muhammedimizi bekliuoruz . Bakalim ne zman gelcek . 36+2 yiz bizde .
Muhammed'in Annesi' Alıntı: Normal doğum, kendime gelince iyi olunca dönerim kizlar dua edin bizlere bir an önce çıkalım Genişletmek için tıkla ... Gozun aydin canim .darisi bize inseAllah bizde Muhammedimizi bekliuoruz . Bakalim ne zman gelcek . 36+2 yiz bizde .
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,617 Konum Kırklareli 24 Mayıs 2022 #15 Esra özçlk' Alıntı: 3 38+2şafak 12canım uygulamaya göre herkez doğurdu bi ben kaldım Genişletmek için tıkla ... Sen de hayırlısı ile doğurursun kuzum seninde hayırlı haberlerini bekliyorum en kısa sürede
Esra özçlk' Alıntı: 3 38+2şafak 12canım uygulamaya göre herkez doğurdu bi ben kaldım Genişletmek için tıkla ... Sen de hayırlısı ile doğurursun kuzum seninde hayırlı haberlerini bekliyorum en kısa sürede
Nehir ada'm Kayıtlı Üye Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 339 24 Mayıs 2022 #16 Muhammed'in Annesi' Alıntı: Normal doğum, kendime gelince iyi olunca dönerim kizlar dua edin bizlere bir an önce çıkalım Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza inşallah
Muhammed'in Annesi' Alıntı: Normal doğum, kendime gelince iyi olunca dönerim kizlar dua edin bizlere bir an önce çıkalım Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza inşallah
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1,512 24 Mayıs 2022 #17 Muhammed'in Annesi' Alıntı: Normal doğum, kendime gelince iyi olunca dönerim kizlar dua edin bizlere bir an önce çıkalım Genişletmek için tıkla ... Rabbim analı babalı büyütsün canım benim vatana millete ailesine size hayırlı sağlıklı evlat olur inşaAllah sağlıcakla hayırlısıyla büyüt bebeğini
Muhammed'in Annesi' Alıntı: Normal doğum, kendime gelince iyi olunca dönerim kizlar dua edin bizlere bir an önce çıkalım Genişletmek için tıkla ... Rabbim analı babalı büyütsün canım benim vatana millete ailesine size hayırlı sağlıklı evlat olur inşaAllah sağlıcakla hayırlısıyla büyüt bebeğini
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 24 Mayıs 2022 #18 Muhammed'in Annesi' Alıntı: Normal doğum, kendime gelince iyi olunca dönerim kizlar dua edin bizlere bir an önce çıkalım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım çok sevindim oglunda benim gibi bugün doğdu masallah doğum günümüz kutlu olsun
Muhammed'in Annesi' Alıntı: Normal doğum, kendime gelince iyi olunca dönerim kizlar dua edin bizlere bir an önce çıkalım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım çok sevindim oglunda benim gibi bugün doğdu masallah doğum günümüz kutlu olsun
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,617 Konum Kırklareli 24 Mayıs 2022 #19 Yeni bebis' Alıntı: Gözün aydın canım çok sevindim oglunda benim gibi bugün doğdu masallah doğum günümüz kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun balım Rabbim sağlıklı evlatlarınla huzurlu uzun yıllar nasip etsin iyi ki doğmuşsun
Yeni bebis' Alıntı: Gözün aydın canım çok sevindim oglunda benim gibi bugün doğdu masallah doğum günümüz kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun balım Rabbim sağlıklı evlatlarınla huzurlu uzun yıllar nasip etsin iyi ki doğmuşsun
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 24 Mayıs 2022 #20 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun balım Rabbim sağlıklı evlatlarınla huzurlu uzun yıllar nasip etsin iyi ki doğmuşsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim hepimize uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun balım Rabbim sağlıklı evlatlarınla huzurlu uzun yıllar nasip etsin iyi ki doğmuşsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim hepimize uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin