Hastanenin dosyama ekletmek istediği şeye bir bakın acil başına gelen varmı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nevinnn tarafından oluşturulan Hastanenin dosyama ekletmek istediği şeye bir bakın acil başına gelen varmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,761 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastanenin dosyama ekletmek istediği şeye bir bakın acil başına gelen varmı
Konbuyu başlatan Nevinnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nevinnn

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
K
Kusum bende çok tedirgin oldum devlete gidiyorum detaylı vs de yaptım orda olan biseyi mi dosyama koymadılar tedirgin tedirgin o onu aradı o onu kağıda kadar aldılar ama ben resmini vs çektim ama çok supheliydi tavirlari doktor benimle uzun uzun konuşup ikna etmeye çalıştı çünkü kabul etmedim o yazının dosyama eklenmesini ama onlar kendileri yazacağını söyledi çok manasız geldi başka hastaneye gitsem dahi tahlillerin dosyam burda daha karışık olmasından korkuyorum ve bebek önde ilerliyordu şuan gerilemiş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

A bak o hiç aklıma gelmedi öyle yapicam

Evet canım bütün herşeyimi detayliya kadar herşeyi ve bana dediği sen herşeyi tam yapmışsın oradan yana sıkıntı yok bazen böyle bir testi yapıp bize bilgi verilmedi vs deniyor dedi ne alaka kafamda deli sorular

Evet canım bütün herşeyimi detayliya kadar herşeyi ve bana dediği sen herşeyi tam yapmışsın oradan yana sıkıntı yok bazen böyle bir testi yapıp bize bilgi verilmedi vs deniyor dedi ne alaka kafamda deli sorular
Ama böyle açıklama yapmıyor bana dediği okuma yazman varmı vs onu bu şekilde anlıyoruz mantıksız bir şey deseki ihmal var unutulmuş eklenmemiş anlarım ama ne alaka bu yani
Cnm tarama testinde sıkıntı çıktı ise amniyon sıvısı almak için hastaya bilgi verilir hasta kabul etmezse istemediğine dair bilgi verilip kagıt imzalatılır ki doktor o riski üzerinden atsın anladığım kadarıyla bunlar sana bilgi vermedi şimdi de el altından evrak imzalatmaya çalışıyorlar gittiğin devlet hastanesi ise zaten sistemde bilgilerin vardır sen başka bi doktora git imkanın varsa ama aynı hastane olmasın bu durumu bi sor yada dediğim gibi sağlık bakanlığına şikayet et

Nevinnn

Kayıtlı Üye
rank
Özel hastaneler de hasta hakları sizinle ilgileniyor da devlet hastanesinde yüzümüze bakmıyor lar bı haber alırsan yaz canım seni merak ediyorum inşallah kötü bir şey yok tur
Cokkk teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun sağlık bakanligini aradm ama yarışı özel olduğu için işlem yapmadı hasta haklarına git dedi bugün birazdan godicem inşallah 🥰

Cnm tarama testinde sıkıntı çıktı ise amniyon sıvısı almak için hastaya bilgi verilir hasta kabul etmezse istemediğine dair bilgi verilip kagıt imzalatılır ki doktor o riski üzerinden atsın anladığım kadarıyla bunlar sana bilgi vermedi şimdi de el altından evrak imzalatmaya çalışıyorlar gittiğin devlet hastanesi ise zaten sistemde bilgilerin vardır sen başka bi doktora git imkanın varsa ama aynı hastane olmasın bu durumu bi sor yada dediğim gibi sağlık bakanlığına şikayet et
Detayliya girdim sorun olsa orda belli olmaz mıydı bende öyle düşündüm ama tarama testim sistemde mevcut dostama bakınca kendi aralarinda su eksik dosyaya işlenmemiş dediler onu duydum ama sorunun ne olduğunu anlayadm

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Tansiyon ve şekerim var gebelik zehirlenmesi olabilir diye takipteyimiki kez 24 saatlik idrar numunesi verdim sık sık kontrol e gidiyorum Cerrahpaşa ya bütün testleri yaptım bugün kontrol e gittim yanıma gelen stajyer şöyle bir yazıyı dosyama eklememi istiyor
(dawn sendromu tarama testleri Hakkında bilgi verildi Kesin tanıya yönelik Girisimsel aminosentez yaptırmak istemiyorum)

bunu dosyana yaz imza at okuma yazma bildiğin belli olsun diyor bende kabul etmedim beni riskli gebelik bölümüne yönlendirdi ve ben 31+5 hamileyim riskim varsa simdimi yonlendirilmeliydim yada her muayenesi 450 TL deniyor durumu olmayan ne yapcak ve bana bunyazinin yazılı olduğu kağıdı verdi yazmadım saçma geldi okuma yazma biliyorum yazıyım dedim kabul etmediler kağıdı gelip bend n geri aldılar çok şüphelendim yani dawn sendrom testi yaptım buna gerek vardı da yapılmadı mı kendi aralarinda konuşup şüpheli tavır sergilediler sizce neler oluyor
CAnim benim anladığım kadarıyla bu hastane sana testler konusunda ya eksik bilgi verdi ya da bu testleri istemediğin zaman senden yazıyla imza alıyorlar bu yapılmadı hastane ileride dava açılır diye kendini kurtarmaya çalışıyor büyük ihtimal sende sıkıntılı bir durum gördüler yapılması gerekenler yapılmadı(ikili üçlü tarama gerekliyse sıvı alma gibi) zamanında şimdi paçaları tutuştu daha sonrasında sıkıntı olduğunda hastaneyi ve doktoru dava etme hakkin var çünkü benim aklıma bu geldi başka birşey de olamaz sanırım inşallah sıkıntın yoktur yine de Rabbim hayırlısıyla evladını nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.