Hastayım bi yardımcı olur musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kubuss35 tarafından oluşturulan Hastayım bi yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 464 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastayım bi yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan kubuss35
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

kubuss35

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 23 haftalık gebeyim çok fena hasta oldum. Boğazım tahriş burnum tıkalı ağzımın tadı yok ateşim var her yerim sızlıyor 🥺 napsam bilemedim. Hamileyken yapabileceğim birşeyler bilen varsa bana yardımcı olabilir mi

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 23 haftalık gebeyim çok fena hasta oldum. Boğazım tahriş burnum tıkalı ağzımın tadı yok ateşim var her yerim sızlıyor 🥺 napsam bilemedim. Hamileyken yapabileceğim birşeyler bilen varsa bana yardımcı olabilir mi
Ateş için parol iç canım bide ben elma ve limonu suda kaynatıyordum sonra altını kapatıp ıhlamur koyuyordum biraz bal ekleyip içiyordum öyle toparladim kendimi hamileyiz çoğu şeyi kullanamıyoruz malesef bide zorla kendini çorba iç boğazın yumusasin

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Her kez parol iç demis ama canım dr gitmelisin ateş gebelikte önemli geçiştirilecek bir şey değil ateş olmasa c vitamini falan bir şekilde olur ben ilk oğlumda ateşim vardı oradan biliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.