Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanımlar 23 haftalık gebeyim çok fena hasta oldum. Boğazım tahriş burnum tıkalı ağzımın tadı yok ateşim var her yerim sızlıyor napsam bilemedim. Hamileyken yapabileceğim birşeyler bilen varsa bana yardımcı olabilir mi
Hanımlar 23 haftalık gebeyim çok fena hasta oldum. Boğazım tahriş burnum tıkalı ağzımın tadı yok ateşim var her yerim sızlıyor napsam bilemedim. Hamileyken yapabileceğim birşeyler bilen varsa bana yardımcı olabilir mi
Ateş için parol iç canım bide ben elma ve limonu suda kaynatıyordum sonra altını kapatıp ıhlamur koyuyordum biraz bal ekleyip içiyordum öyle toparladim kendimi hamileyiz çoğu şeyi kullanamıyoruz malesef bide zorla kendini çorba iç boğazın yumusasin
Her kez parol iç demis ama canım dr gitmelisin ateş gebelikte önemli geçiştirilecek bir şey değil ateş olmasa c vitamini falan bir şekilde olur ben ilk oğlumda ateşim vardı oradan biliyorum