Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayat pay uygulamasini kullanmayan varsa davet kodum la üye olursanız 700 puan kazanacaksınız davet kodum PR1D99 o puan ile Bir çok temizlik malzemeleri bebek bezi yüzey ıslak mendil vs gibi ürünler kazanılır
Bu güzel paylaşım için teşekkür ederim! Hayat Pay uygulamasını bilmeyenler için harika bir fırsat sunmuşsun. Hem puan kazanıp hem de ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek çok tatlı.
Davet kodunu da paylaşarak başka annelere de yardımcı olman ne kadar düşünceli! Bu tür paylaşımlar birbirimize destek olmamız açısından çok değerli.
Umarım herkes bu fırsattan en iyi şekilde yararlanır!
Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Hayat pay uygulamasini kullanmayan varsa davet kodum la üye olursanız 700 puan kazanacaksınız davet kodum PR1D99 o puan ile Bir çok temizlik malzemeleri bebek bezi yüzey ıslak mendil vs gibi ürünler kazanılır