Hayata küstürenler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Ozlem003 tarafından oluşturulan Hayata küstürenler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,263 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hayata küstürenler
Konbuyu başlatan Ozlem003
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 çocuk Annesi

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Burada da görüyorum kendimden de biliyorum gerçekten çoğu erkek saçımızın telini haketmiyor kızlar ama maalesef çevre aile çocuk bilmem ne derken bağrımıza taş basmayı öğreniyoruz heleki iki canımızla üzmekten hiç çekinmiyorlar Rabbim bildiği gibi yapsın böylelerini insanda ne aşk bırakıyorlar ne sevgi ne heves ne de hayata pozitif bakma gücü bi kaç gündür bi kaç arkadaşın yazılarını okudum bende yaşıyorum ama inanın yazma gereği bile bulmuyorum yoruldum çünkü Allah eşlerimize sevgi saygı merhamet versin tek sığınağımız Rabbimiz öyle bi içimi dökmek istedim herkese iyi geceler 🥺
Aynen öyle çok haklısın sonrada tanıyıp etmeden insanlar hakkında kötü yorumlar yapılıyor öyle kolayca insanların ne yaşadıklarını bilmeden

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Burada da görüyorum kendimden de biliyorum gerçekten çoğu erkek saçımızın telini haketmiyor kızlar ama maalesef çevre aile çocuk bilmem ne derken bağrımıza taş basmayı öğreniyoruz heleki iki canımızla üzmekten hiç çekinmiyorlar Rabbim bildiği gibi yapsın böylelerini insanda ne aşk bırakıyorlar ne sevgi ne heves ne de hayata pozitif bakma gücü bi kaç gündür bi kaç arkadaşın yazılarını okudum bende yaşıyorum ama inanın yazma gereği bile bulmuyorum yoruldum çünkü Allah eşlerimize sevgi saygı merhamet versin tek sığınağımız Rabbimiz öyle bi içimi dökmek istedim herkese iyi geceler 🥺
Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın en önemlisi de evlatlarımızın karşısına düzgün insanlar çıkarsın inslalah 🤲🏻❤️

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Duygularima tercuman oldun 😔

Tüm sayfalar yüklendi.