Aksama ne yemek var kizlar 🤭 kimler hazir yemege gidiyor 😁 Ben bugün kayanamdayim
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 1 Nisan 2023 #21 Asena.ase' Alıntı: Aksama ne yemek var kizlar kimler hazir yemege gidiyor Genişletmek için tıkla ... Ben bugün kayanamdayim
Asena.ase' Alıntı: Aksama ne yemek var kizlar kimler hazir yemege gidiyor Genişletmek için tıkla ... Ben bugün kayanamdayim
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 1 Nisan 2023 #22 Asena.ase' Alıntı: Aksama ne yemek var kizlar kimler hazir yemege gidiyor Genişletmek için tıkla ... Canim ben bugün eltime davetliyim ama utanıyorum gitmeye ben davet verdim ama eltileri değil erkekleri tek çağırdım gitsem mi gitmesem mi düşünüyorum
Asena.ase' Alıntı: Aksama ne yemek var kizlar kimler hazir yemege gidiyor Genişletmek için tıkla ... Canim ben bugün eltime davetliyim ama utanıyorum gitmeye ben davet verdim ama eltileri değil erkekleri tek çağırdım gitsem mi gitmesem mi düşünüyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 1 Nisan 2023 #23 Zümre' Alıntı: Canim ben bugün eltime davetliyim ama utanıyorum gitmeye ben davet verdim ama eltileri değil erkekleri tek çağırdım gitsem mi gitmesem mi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Seni de çağırmadimi sonuçta kuzum n
Zümre' Alıntı: Canim ben bugün eltime davetliyim ama utanıyorum gitmeye ben davet verdim ama eltileri değil erkekleri tek çağırdım gitsem mi gitmesem mi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Seni de çağırmadimi sonuçta kuzum n
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 1 Nisan 2023 #24 Bedia demir' Alıntı: Ben bugün kayanamdayim Genişletmek için tıkla ... Ohh hazır yemek en bi sevdigim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Nisan 2023 Zümre' Alıntı: Canim ben bugün eltime davetliyim ama utanıyorum gitmeye ben davet verdim ama eltileri değil erkekleri tek çağırdım gitsem mi gitmesem mi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Amannn gittt boşver ne utancan bereket berekettir ramazab hazir yemek git boşver ❤❤
Bedia demir' Alıntı: Ben bugün kayanamdayim Genişletmek için tıkla ... Ohh hazır yemek en bi sevdigim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Nisan 2023 Zümre' Alıntı: Canim ben bugün eltime davetliyim ama utanıyorum gitmeye ben davet verdim ama eltileri değil erkekleri tek çağırdım gitsem mi gitmesem mi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Amannn gittt boşver ne utancan bereket berekettir ramazab hazir yemek git boşver ❤❤
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 1 Nisan 2023 #25 Gamze Hümeyra' Alıntı: Seni de çağırmadimi sonuçta kuzum n Genişletmek için tıkla ... Bugün davetlisiniz dedi ama simdi ben kadınları çağırmadım simdi gitsem ayip olmaz mı diye düşünüyorum canim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Seni de çağırmadimi sonuçta kuzum n Genişletmek için tıkla ... Bugün davetlisiniz dedi ama simdi ben kadınları çağırmadım simdi gitsem ayip olmaz mı diye düşünüyorum canim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 1 Nisan 2023 #26 Zümre' Alıntı: Bugün davetlisiniz dedi ama simdi ben kadınları çağırmadım simdi gitsem ayip olmaz mı diye düşünüyorum canim Genişletmek için tıkla ... Bence git kuzum davetlisiniz demiş eşin gelsin dememiş ki
Zümre' Alıntı: Bugün davetlisiniz dedi ama simdi ben kadınları çağırmadım simdi gitsem ayip olmaz mı diye düşünüyorum canim Genişletmek için tıkla ... Bence git kuzum davetlisiniz demiş eşin gelsin dememiş ki
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 1 Nisan 2023 #27 Asena.ase' Alıntı: Ohh hazır yemek en bi sevdigim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Nisan 2023 Amannn gittt boşver ne utancan bereket berekettir ramazab hazir yemek git boşver ❤❤ Genişletmek için tıkla ... Gittiğim beni gaza getirdiniz şimdi
Asena.ase' Alıntı: Ohh hazır yemek en bi sevdigim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Nisan 2023 Amannn gittt boşver ne utancan bereket berekettir ramazab hazir yemek git boşver ❤❤ Genişletmek için tıkla ... Gittiğim beni gaza getirdiniz şimdi
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 1 Nisan 2023 #28 Asena.ase' Alıntı: Ohh hazır yemek en bi sevdigim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Nisan 2023 Amannn gittt boşver ne utancan bereket berekettir ramazab hazir yemek git boşver ❤❤ Genişletmek için tıkla ... Aynen hazira
Asena.ase' Alıntı: Ohh hazır yemek en bi sevdigim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Nisan 2023 Amannn gittt boşver ne utancan bereket berekettir ramazab hazir yemek git boşver ❤❤ Genişletmek için tıkla ... Aynen hazira
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 1 Nisan 2023 #29 Gamze Hümeyra' Alıntı: Bence git kuzum davetlisiniz demiş eşin gelsin dememiş ki Genişletmek için tıkla ... Gittigim ozaman
Gamze Hümeyra' Alıntı: Bence git kuzum davetlisiniz demiş eşin gelsin dememiş ki Genişletmek için tıkla ... Gittigim ozaman
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 1 Nisan 2023 #30 Zümre' Alıntı: Gittiğim beni gaza getirdiniz şimdi Genişletmek için tıkla ... Aynen aynen git benim yerime de ye
Zümre' Alıntı: Gittiğim beni gaza getirdiniz şimdi Genişletmek için tıkla ... Aynen aynen git benim yerime de ye