Salak adam sinirlerimi hoplatıyor kız çocuğun maması raporlu raporunu çıkarmadı başka doktora çıkarttırdım. Allah'tan yarın ona son kez gideceğim o yüzden evde bi güzel sabır çeker giderimHele salagaa vak bizde biliyoruz emzirmeyi bir damla bile ona şifa ama insanı strese sokmak da ne bileyimKayrayi emzirirken hastanede doktor karşıma geçmiş çocuğu emzir nasıl emiyor bakacan demişti söylene siylene tutturmuşyum hiç unutmam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hepsi aynı mahlukat
Ahshaha

Doktor demeye bin şahit lazım valla çıldırtıyor sütüm olsa mememden suratına süt fışkırtırdım ama yok işteBu nasıl bi doktor bu nasıl bı akıl bende istiyorum bu beyinden hiç birşeyi umursamadan![]()

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)