Sorum var Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,049 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canım sezeryan hiç yatmadım canım hep oturduğum koltukta kucağımda bebekle zıpladım ki sancısı kesilsin dursun diye hastaneye gittim çocuğu götürdüm merdiven in çık in çık eve geldiğimde patlamışdikişler
Çok geçmiş olsun kuzum ya dikişlerin yapıştırma olduğu için açılmıştır benim ki normal dikişti valla o kadar haraketime 3 ay dayandı patlamadan 😂😂hala nasıl acaba patlamadı dedim ama 3. Ayın sonunda artık hastansye gitmeyince ağrılar başlamıştı

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah inşallah yaa ben şimdiden çok korkuyorum sanki ilk gebeligim daha rahat olmam gerekirken ödüm kopuyor tabiri caizse 🤣🤣🤣
Bende hiç korku yok kız oğlumda anam ağladı doğurana kadar gene korku bunda sancılar gelince korkmaya başlarım artık
Ayy ne güzel 😍 inşallah tek bir avazda doğurursun yarabbbimmm İnşallah 🥰🥰♥️♥️😍😍❤️❤️
Amin amin inşallah bebeğim sen ve tüm hamilelerde öyle olur inşallah 😍🤲💕

Tüm sayfalar yüklendi.