Sorum var Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,349 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim canım ben bu gebelikte bağlar hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama
Hmm orası da güzel Suzan var iyi bir doktor oranında doğum ücreti için aradım telefondan bilgi vermiyormuş eşim arkadaşına soracak ne kadar diye genesisle aynıysa batıya giderim odaları hijyenik açıdan daha temizmiş

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Hmm orası da güzel Suzan var iyi bir doktor oranında doğum ücreti için aradım telefondan bilgi vermiyormuş eşim arkadaşına soracak ne kadar diye genesisle aynıysa batıya giderim odaları hijyenik açıdan daha temizmiş
Aynen canım bana da haber verirsin olmasa olur mu ücret hakkında😊 benim eşimin yengesi orayı çok methetti birde eşimin dayısınin kızı orda asistan bir doktorun yanında oda çok methetti ☺️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.