Sorum var Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,044 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Hmmm bilmem ki bende hi oyle bisey gelmedi Canım benim sancım vardı ve suyum patlamisti

🥺Anladim canım bol bol oku
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bi zahmet görümcen biseyler yapsın seni çağırsın
Öyle yapıyıorm bu saate asla kalmazdı hiç ya

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet canım oyuncak ayısı o olmadan asla uyumaz çok seviyor bugün de misafirler vardı valla yoruldum ya bir sürü yemekler yaptım tatlı poğaça filan ağrım var biraz şimdi oturdum inanki biri de birgün beni evine çağırsane olacak bu halimle sürekli hizmet ediyorum seviyorum misafirler evime gelsin ama hamilelik ilk başları sürekli yorgun hissediyorum kendimi halsizim başım ağrıyor küçük kızım zaten sabaha kadar uyumuyor dış çıkarıyor dengelerim bozuldu artık üstüne birde Bahar temizliğine girmişim kapıları avizeleri perdeleri halıları ne var ne Yok evde herşeyi sildim yıkadım kaç gündür mahvoldum ya ayy ben çok konuştum yine neyse 😏 kusura bakma ☺️☺️
Önümüzdeki hafta yağış var canım benim sen niye temizlik yaptın kendini yordun dikkat et

Yaa yerim ya onuuun ayaklarını 😅😅😅

Oh miss valla 😄😄
Apartmandan atılacaz Sümeyra evde yok 🤦

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Koca yok 😇 çocuklar da uyudu sonunda 🥴
Benim büyük oğlan yeni uyudu bir saatde😂

benim koca simdi gelecek amma kizim uyudy
Hmm 😊benim oğlan yeni uyudu

benim koca simdi gelecek amma kizim uyudy
Hmm 😊benim oğlan yeni uyudu

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Hmmm bilmem ki bende hi oyle bisey gelmedi Canım benim sancım vardı ve suyum patlamisti

🥺Anladim canım bol bol oku

Bi zahmet görümcen biseyler yapsın seni çağırsın
Yaa 5 yıldır evliyim büyük görümcem tek farklı hepsinden zaten 5 görümcem içinde birtek onu seviyorum öz ablamdan bile çok seviyorum onu onun yeri çok ayrı ama diğer 4 u bir gün beni evine davet etmediler bir gün bile daha evlerini görmedim düşün ya kendileri gelirler yerler içerler giderler karnım burnumda neler yaptım onlara ama nankörler işte nankör yeni doğum yapmışım 3 günlük geldiler bende temizlik yapıyorum oturdular demediler kalkıp birşey e yardım edelim mi hiç biri kalkmadı bende artık ona göre davranıyorum hak edene hak ettigi gibi 😕

Tüm sayfalar yüklendi.