Sorum var Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,047 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hayırlı akşamlar nasılsınız canlarım
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Önümüzdeki hafta yağış var canım benim sen niye temizlik yaptın kendini yordun dikkat et
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Apartmandan atılacaz Sümeyra evde yok 🤦
Ay abla yanlış anlamışım seni pardon

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Yaa 5 yıldır evliyim büyük görümcem tek farklı hepsinden zaten 5 görümcem içinde birtek onu seviyorum öz ablamdan bile çok seviyorum onu onun yeri çok ayrı ama diğer 4 u bir gün beni evine davet etmediler bir gün bile daha evlerini görmedim düşün ya kendileri gelirler yerler içerler giderler karnım burnumda neler yaptım onlara ama nankörler işte nankör yeni doğum yapmışım 3 günlük geldiler bende temizlik yapıyorum oturdular demediler kalkıp birşey e yardım edelim mi hiç biri kalkmadı bende artık ona göre davranıyorum hak edene hak ettigi gibi 😕
Ah Sümeyram ne garip insanlarmış kuzum bide 5 görümce Abovvvv
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hahaha koca cokdan iptal olduda Yusuf Alp paşa daha halen direniyo demetcim oynatmaya az kaldı dokdorum nerde kucak beşik ayak herturlusunu denedim ama yok
Benim büyük oğlan yeni uyudu düşün yani 1 saatdir yatakta konuştu durdu hahaha yerim ben onuuu

Tüm sayfalar yüklendi.