Hepiniz iyisinizdir inşallah 🫶 sinirden kime yazacağımı bilmediğim için size yazmak istedim bundan 2 hafta önce yeni Bi yere taşındık oğlumuzun daha iyi bi geleceği olduğunu düşündüğümüz için ve bu taşınma ve temizlik sırasında ne kayınvalidem ne görümcelerim daha arayıpda naptın öldün mü 2 yaşında oğlun var napıyosun demediler ve yeni aldığımız ev şehir merkezine uzak 40 dk falan. Dün akşamda eşim geldi annem ablam gile gitmek istiyo ben götürcem. Görümcem beni aramamış sormamış oğlumu bile sormuyorlar ya ben yüzsüz gibi bu akşam onlarla gitmek zorunda kalıyorum bu durum beni delirtiyor yaa ya eşimi köle gibi apo araba lazım gel apo git para lazım ver ya benim eşimde hayır diyemiyo asla 2 gündür kavga ediyoruz daha da aklı başına gelmedi ya adamın kızlar ben mi çok abartıyorum anlamıyorum ya nolur bana akıl verin fikir verin delirtecekler beni yaa kayınvalidem zaten beni sevmez bana sadece eşimin hatrı için katlanıyor ki ilk evlendiğimiz sene bunu yüzüme söyledi ben seni isteyerek almadım oğlum çok ısrar ettiği için aldım seni dedi kocamı sürekli böyle kullanıyorlar ve kocam bunun farkında değil galiba yada tamamen zekasında bi problem var
Kusura bakmayın nolur uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
Kusura bakmayın nolur uzun oldu biraz hakkınızı helal edin