Rabbim sana dayanma gücü versin kuzum karşına al konus olacaklari söyleBöyle yapmaya devam ederse bizim de sonumuz yok zaten evinin rızkını annesi gile veriyo Allah sabır versin bana dayanma gücü versin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu eş aielleri ne kadar itici fesat kötü kalpliler hepsi senin arabana seni almıyorlar onlara sorsan ben keyifden bosanmisim bütün suç benimis mutlu huzurlu yuvayı dagitmisim beddua ediyorBenimki de öyle su yakıyor sanki araba sürekli getir götür kendileri gelmez ille siz gelin.Normalde yürürler her yere biz onların memlekete gidince tuvalete arabayla giderler.Bi de bi ablası var hemen der eşime gitsin alsın o götürsün uşağı sanki.Ben hamileyken ziyarete gitmiştik kendi arabama beni almadılar ben dinlenecekmişim kaynanamda hepsi arabaya doluştu en son ablasının eşi ne yapıyorsunuz olur mu dedi o indi yürüdü bana sen bin dedi
Bağırsan da anlamaz çağırsan da anlamaz öyle büyümüş kompleks yapmış.Bi de ondan sonra senin ailenin işi düşse laf sokar sana senin ki aile de benim ki değğil mi diye