🙏🤲⚘ ❤️
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 7 Haziran 2023 #31 Asena.ase' Alıntı: ⚘ Genişletmek için tıkla ...
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 7 Haziran 2023 #32 Gamze Hümeyra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ⚘
iyiki varsiniz cocuklarim Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 1,930 7 Haziran 2023 #33 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: İkizleri 27 haftalık doğdu canım birini kaybettik diğeri de hala entübede Genişletmek için tıkla ... ayy gercekten cok üzuldum ya allah sabir versin bebeginede şifa versin inşallah
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: İkizleri 27 haftalık doğdu canım birini kaybettik diğeri de hala entübede Genişletmek için tıkla ... ayy gercekten cok üzuldum ya allah sabir versin bebeginede şifa versin inşallah
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 7 Haziran 2023 #34 iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: ayy gercekten cok üzuldum ya allah sabir versin bebeginede şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım amin
iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: ayy gercekten cok üzuldum ya allah sabir versin bebeginede şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım amin
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,499 Konum Kırklareli 7 Haziran 2023 #35 iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: ayy gercekten cok üzuldum ya allah sabir versin bebeginede şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amim canım inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Haziran 2023 iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: ayy gercekten cok üzuldum ya allah sabir versin bebeginede şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Sen nasılsın kuzum ne zamandor yoktun yada ben görmedim
iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: ayy gercekten cok üzuldum ya allah sabir versin bebeginede şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amim canım inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Haziran 2023 iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: ayy gercekten cok üzuldum ya allah sabir versin bebeginede şifa versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Sen nasılsın kuzum ne zamandor yoktun yada ben görmedim