Yaa kurban olurum ya onları veren Rabb'ime inşallah sağ salim sağlıkla alırsın kucağına konuş sürekli onlarla seni duyuyorlar ben ilk kızım ile hamileyken sürekli konuşurdum derdimi anlatırdım oda bana cevap verir gibi tekme atardı tek başımaydim hep onunla dertlesir konuşurdum şimdide o benim moralim bozuk olunca gelip beni seviyor annecim ben seni çok seviyorum diyor ya ben orda bitiyorum 🥹🥹 kurban olurum yaKuzum benim bulantım halen devam ediyor sırt bel ağrılarım başladı evet birtanem yavaştan birşeyler hissediyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 24. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mısır büyüklüğünde.
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır. Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm ağırlıgı 640 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır. Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm ağırlıgı 640 gr