Kızlar 6 aylık evliyim 5 aylık da hamileyim. Kayınvalideyle yaşıyorduk. Kendisi öyle paragöz, hiç bir şeyimi beğenmeyen, pimpirikli birisi ki... kocam da annem de annem, abim de abim diyen birisi. Tüm gün abisigilde oturuyordu geceden-geceye eve geliyordu. Kavgalarımız oldu, hep özür diledi bir daha yapmam diye. Kocamla aramı iyi etmiştim ki kaynanam bizim mutluluğumuzu çekemedi. Her gün bana inadına ev temizletiyordu. Yaptığım yemeklerin hiç birisini beğenmiyordu. Kocamdan hesap sormaya kalksam, sen kadınsın susmalısın gibisinden karışıyordu hep. En sonunda bıktım hepsinden annemin evine geldim. Kocam yalvarmaya başladı. Eve dön diye. Hayır boşancam dedim. Ben senin annenle aynı evde oturamam, ya ayrıl, ya da boşanalım dedim. Şart koydum yani. O da ben annemden ayrı kalamam, git boşanırsan boşan diyor. Ama 2 günden sonra yine yola getirmeye çalışıyor. Engelledim hepsini. Ulaşamasınlar bana. Boşanma dilekçemi verdim. Kimsenin sözünü çekemem. Ya eşim ayrılcak ya da ben ondan ayrılcam. Sizce kötü mü yaptım? Bana etraftan kötü bakıyolar. İkiyüzlü dedikleri bile oldu(