Her gün hareket etmemesi normal mi 22+2

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Her gün hareket etmemesi normal mi 22+2 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,838 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Her gün hareket etmemesi normal mi 22+2
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Dün paylaşmıştım kızlar alt karnımda yanma agrı acı olduğunu arada gelip gittiğini iki gün bebeğin hareketi cok az arada hissediyordum ondan önceki günler geceleri mutlaka hareketli olurdu dün ve ondan önceki gece hiç hareket etmedi eşim ediyor diyor ama ben hissetmeyince o nasıl hissetsin bugün 3 gün olacak hareket yok
Dr sormuştum dün idrar kültürü versin demiş ama eşim agrın tekrar olursa yaptırırız dedi aksam hissettim bi saat içinde bi kaç kez steteskopla kalp sesini duydum az kayınvalidem de duydu ona da dinlettim duydum dedi ama içim rahat degil bebeğimi kaybetme korkusu var çünkü neredeyse eşyaların yarısını aldık bebek arabası puset puset örtüsü takımı bebek odası takımı ( daha yerleşmedi ) bi kaç elbise iç camasırı falan 6 aya girdik bir haftası gitti
Cnm bu haftalarda arada hissetmemen çok normal bende bu durumu yaşadımm korktum doktora gittim bebeğin gayette iyiydi.. senin en başta düşük riskin vardı yazıyordun burda ama.korkma sen sadece dinlen ağırlık taşıma kendini yorma Allah büyük sıkıntı stres yapma..tatlı ye uzan azda olsa hareket hissedersin

2

22hafta

Guest
Dün paylaşmıştım kızlar alt karnımda yanma agrı acı olduğunu arada gelip gittiğini iki gün bebeğin hareketi cok az arada hissediyordum ondan önceki günler geceleri mutlaka hareketli olurdu dün ve ondan önceki gece hiç hareket etmedi eşim ediyor diyor ama ben hissetmeyince o nasıl hissetsin bugün 3 gün olacak hareket yok
Dr sormuştum dün idrar kültürü versin demiş ama eşim agrın tekrar olursa yaptırırız dedi aksam hissettim bi saat içinde bi kaç kez steteskopla kalp sesini duydum az kayınvalidem de duydu ona da dinlettim duydum dedi ama içim rahat degil bebeğimi kaybetme korkusu var çünkü neredeyse eşyaların yarısını aldık bebek arabası puset puset örtüsü takımı bebek odası takımı ( daha yerleşmedi ) bi kaç elbise iç camasırı falan 6 aya girdik bir haftası gitti
Canım ben 22 hafta 4 günlüğüm benim de o kadar hareketli deil bugün hareketli bi gun deil uyku duzeni oluyormus bi sure sonra daha dogrusu bu haftalarda oyuzdendir icini rahat tut Allah büyüktür bisiy olmaz ♥️

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Eşya almış olman hiç önemli değil önemli olan bebeğinin canı kimse istemez kaybetmek sağlıkocağına gidip kalpatışlarını dinleyebilirsin hemşireniz bakıyor tamposunada bakar daha sonra idrarda verebilirsiniz

Eşya almış olman hiç önemli değil önemli olan bebeğinin canı kimse istemez kaybetmek sağlıkocağına gidip kalpatışlarını dinleyebilirsin hemşireniz bakıyor tamposunada bakar daha sonra idrarda verebilirsiniz
Canım sen beni yanlış anladın ben ödemesinden borcundan eşyasında değilim onlara baktıkça ben bebegimle kurduğum hayaller aklıma gelir diye öyle dedim perişan olurum konuyu nasıl anlıyorsunuz

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum aynı haftadayız gayet normal canları isteyince hareket ediyor minik tosbikler. Kötü düşünüp kötüyü çağırma eğer içinde kuşku varsa sağlık ocağına gidip dinleyebilirsin kalbini veya nescafe içtiğin taktirde de hareketleniyorlar

Kuzum aynı haftadayız gayet normal canları isteyince hareket ediyor minik tosbikler. Kötü düşünüp kötüyü çağırma eğer içinde kuşku varsa sağlık ocağına gidip dinleyebilirsin kalbini veya nescafe içtiğin taktirde de hareketleniyorlar
Nescafe bilmiyordum canım cok sağol steteskopla dinledim dün akşam cok sukur sabah biraz hareket etti

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Nescafe bilmiyordum canım cok sağol steteskopla dinledim dün akşam cok sukur sabah biraz hareket etti
Maşallah kuzum. Şahsen benim bebiş ultrason günlerinde ve gündüzleri sürekli uyuyordu geceleri uyanıyordu hareket etmediği zaman hemen Nescafe içerim minik tosbik vurmaya başlar seninde aklında bulunsun

Tüm sayfalar yüklendi.