Her hafta kontrole gitmek zararlımı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İrmakk tarafından oluşturulan Her hafta kontrole gitmek zararlımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,689 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Her hafta kontrole gitmek zararlımı
Konbuyu başlatan İrmakk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Yok özlüyorum 😂😂bide cok tedirgin oluyorum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

13+5

13+5

13+5
Canım öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin. Bi sıkıntın yok anladığım kadarıyla sadece evham yapıyorsun ama tevekkül etmelisin sana zarar yoksa psikolojini bozarsın her şeyde bişey oldu mu dersen işin zor. Allah korusun olacağı varsa zaten sen 1 hafta değil 1 günde de gitsen Rabbim nasibine ne yazmışsa o lütfen hamileliğini kendine zehir etme evet anlayabiliyorum seni hele ilkse çok heyecan oluyor heves oluyor ki benim ikinci bebeğim olacak inşallah şeker hastasıyım troid hastasıyım akraba evliliği ve kan uyuşmazlığı var ama ben bile bu kadar evham yapmıyorum.

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Canım öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin. Bi sıkıntın yok anladığım kadarıyla sadece evham yapıyorsun ama tevekkül etmelisin sana zarar yoksa psikolojini bozarsın her şeyde bişey oldu mu dersen işin zor. Allah korusun olacağı varsa zaten sen 1 hafta değil 1 günde de gitsen Rabbim nasibine ne yazmışsa o lütfen hamileliğini kendine zehir etme evet anlayabiliyorum seni hele ilkse çok heyecan oluyor heves oluyor ki benim ikinci bebeğim olacak inşallah şeker hastasıyım troid hastasıyım akraba evliliği ve kan uyuşmazlığı var ama ben bile bu kadar evham yapmıyorum.
Allah yardimcin olsun bizde de kan uyusmazligi war ama 28. Haftada igne olacakmisim sanirim ya bide cok goruyorum bu sitede iste kalbi durdu bebegin falan die daha bi stres oluyorum

Nurcan28

Kayıtlı Üye
rank
Her hafta gitmek gerek yok canım evham yapma sen nekadar rahat olursan bebeğinde okadar rahat olur, daha yeni üstelik ayda bir gitmelisin son aylarda iki haftada bir çağırır doktorun da. Yürüyüş yap yükseğe uzanma kendine dikkat et. Düşme vs olmadigi sürece birşey olmaz korkma 🤗

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Her hafta gitmek gerek yok canım evham yapma sen nekadar rahat olursan bebeğinde okadar rahat olur, daha yeni üstelik ayda bir gitmelisin son aylarda iki haftada bir çağırır doktorun da. Yürüyüş yap yükseğe uzanma kendine dikkat et. Düşme vs olmadigi sürece birşey olmaz korkma 🤗
Bazi gunle
Bazi gunler hamile degilmisim gibi cok normal geciyor o zaman cok korkuyorum ya hem cok guzel bir his hemde stres dolu 😳

Yok korkma cnım bende kan uyuşmazlığı iğnesi oldum olma stres olma
Hakkimizda hayirlisi artik 🎈😍

Tüm sayfalar yüklendi.