Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 cocugum var ücünede yetmeye calisiyorum gönlumun adalet terazisi hepsine esit oranda ilgi alaka sevgi gostermemi soyluyor aksi halde kendimi berbat hissediyorum bebegimi severken 3 yasindaki oglum kedi gibi yanima geliyor bana bakiyor onunda basini oksuyorum buyuk oglumada sevgi sozcukleri soyluyorum didinip cabalayip duruyorum ama aklimda hep ayni soru var ben iyi bir anne miyim? sizler sizce nasil annelersiniz hadi kocayi eltiyi kaynanayi bi kenara birakip yazin..
Sen cok iyi annesin canim ben kucuk oglum sevsem buyuk oglum hep kucuk kardesim sevyorsun beni sevmiyorsun diekusyor buyuk oglum senide sevyorum desem kizim benide sev diyor bi bakyorum ablamin kizinada ben bakyorum beni neden sevmiyorsun diyor hepsinide sevyorum hic bi sekilde ayri tutmiyorum ablamin da 3 cocugi var kendi cocuklarimdan ayirmam. Ablam haftada bir eve gelir oo yuzden ben bakyorum kolay deigil
Sen cok iyi annesin canim ben kucuk oglum sevsem buyuk oglum hep kucuk kardesim sevyorsun beni sevmiyorsun diekusyor buyuk oglum senide sevyorum desem kizim benide sev diyor bi bakyorum ablamin kizinada ben bakyorum beni neden sevmiyorsun diyor hepsinide sevyorum hic bi sekilde ayri tutmiyorum ablamin da 3 cocugi var kendi cocuklarimdan ayirmam. Ablam haftada bir eve gelir oo yuzden ben bakyorum kolay deigil
Ben Turkmenistanliyim eside kayynym olur oo ticaret ile mesgullanyor evde olmiyor cok istedi cocuklari buydugi icin gitdi kazandi 1 senesi daha 4 senesi var kucuk kizi 3 bucuk yasinda hafta sonu eve gelir .
Ben ağlamıyorum o ruh haliyle alakalıdır canım ilk öğrenince bir an duygulandım şimdi karnımda hareketletini hissettikçe mutlu oluyorum bazen şimatıyorum oğlum var diye ilk doğup ona sarılıp koklayınca bilemşyorum çok farklı bir duygudur Allah hayırlı sağlıkla yaşatsın inşallah
Ben Turkmenistanliyim eside kayynym olur oo ticaret ile mesgullanyor evde olmiyor cok istedi cocuklari buydugi icin gitdi kazandi 1 senesi daha 4 senesi var kucuk kizi 3 bucuk yasinda hafta sonu eve gelir .