Bende bayadir bundan bakıyorum canım geçen yıl İstanbul da gördüm çok eşyam vardı uçakla döndüm o yüzden alamadım gözüm kalmıştı valla benim yemek takımında var üç tane büyük ama ben beğenmiyorum çok büyük ya orta boy istiyorum mezeler için bizim burdada yok öyle satan yerler zaten küçük yerKızlar alakasız bir konuyla geldim resimde gördüğünüz sunum tabaklarını çok beğeniyorum ama çeşitli sitelerden baktım alanların yorumlarında hep boyutu küçük vs. gibi yorumlar var güvenip alamadım. Bulunduğum ilde de istediğim ebatta doğru düzgün yok. Ya deve gibi yada çok küçük misafir için düşünüyorum. Sizin aldığınız memnun kaldığınız bir site var mı?? Cvplar için şimdiden teşekkür ederim canlar
Güzelmiş şimdiden hayırlı olsunKızlar alakasız bir konuyla geldim resimde gördüğünüz sunum tabaklarını çok beğeniyorum ama çeşitli sitelerden baktım alanların yorumlarında hep boyutu küçük vs. gibi yorumlar var güvenip alamadım. Bulunduğum ilde de istediğim ebatta doğru düzgün yok. Ya deve gibi yada çok küçük misafir için düşünüyorum. Sizin aldığınız memnun kaldığınız bir site var mı?? Cvplar için şimdiden teşekkür ederim canlar
Elif ne yapıyorsunGüzelmiş şimdiden hayırlı olsun
Nerde yaşıyorsun kuzumBende bayadir bundan bakıyorum canım geçen yıl İstanbul da gördüm çok eşyam vardı uçakla döndüm o yüzden alamadım gözüm kalmıştı valla benim yemek takımında var üç tane büyük ama ben beğenmiyorum çok büyük ya orta boy istiyorum mezeler için bizim burdada yok öyle satan yerler zaten küçük yer
Uygulamaya zorla girdim çerez var virüs var diyor açılmıyor acilda eski konular geliyor noldu tlf acabaElif ne yapıyorsun
Muş canımNerde yaşıyorsun kuzum
Himmm merkez mi aslinda küçük hir yer degil orasi amaMuş canım
Yaa arada öyle oluyor kuzum bende de oluyor bazenUygulamaya zorla girdim çerez var virüs var diyor açılmıyor acilda eski konular geliyor noldu tlf acaba
Şimdi nasılYaa arada öyle oluyor kuzum bende de oluyor bazen
Aaa muşta mi yaşıyorsun bende muşlugumMuş canım