Muş'ta mı Laleler varProfilime o yüzden lale biaraktim laleden başka bişey yok çünkü
Muş'ta mı Laleler varProfilime o yüzden lale biaraktim laleden başka bişey yok çünkü
Çok güzellermis bende beğeniyorum birde desenlileri var bunların ama nette değil Malatya da uygun avm de vardı canım şuan da açık var mı bilemiyorum orada şubesi varsa bir bak belki hoşuna giderKızlar alakasız bir konuyla geldim resimde gördüğünüz sunum tabaklarını çok beğeniyorum ama çeşitli sitelerden baktım alanların yorumlarında hep boyutu küçük vs. gibi yorumlar var güvenip alamadım. Bulunduğum ilde de istediğim ebatta doğru düzgün yok. Ya deve gibi yada çok küçük misafir için düşünüyorum. Sizin aldığınız memnun kaldığınız bir site var mı?? Cvplar için şimdiden teşekkür ederim canlar
Ya Gerçekten mi hiç görmedimEvet canım Muş un ovası var kocaman ve lale dolu çok güzel manzara ama sadece ilkbahar aylarında var sonra kurak bi alana dönüşüyor tabii
Orada nasıl güzel resimler çekinilirYa Gerçekten mi hiç görmedim
Profilime o yüzden lale biaraktim laleden başka bişey yok çünkü
Ya al ya burası çok güzel buraya gelmem lazımTabi canim görüntüsü süper
Allah'ım gerçekten Cennet gibi bu merkeze yakın mıYa al ya burası çok güzel buraya gelmem lazım
Evet canım merkezi de böyle ilçeleri de böyle bahar aylarinda çok güzel oluyo gel tabi imkanın varsa böyle çok fotom varda bilgisayar da bı ara bakarsam atarimYa al ya burası çok güzel buraya gelmem lazım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah'ım gerçekten Cennet gibi bu merkeze yakın mı
Ay çok güzel gerçekten BayıldımEvet canım merkezi de böyle ilçeleri de böyle bahar aylarinda çok güzel oluyo gel tabi imkanın varsa böyle çok fotom varda bilgisayar da bı ara bakarsam atarim
İnşallah kuzum kafama yattı burasıAy çok güzel gerçekten Bayıldım