❤@Zeynep23 Kusura bakma canım postunla alakalı olmayan şeyler konuştuk hakkını helal et lütfen
Anladım canım dediğin gibi bazılari çok büyük masada güzel durmuyorBende bayadir bundan bakıyorum canım geçen yıl İstanbul da gördüm çok eşyam vardı uçakla döndüm o yüzden alamadım gözüm kalmıştı valla benim yemek takımında var üç tane büyük ama ben beğenmiyorum çok büyük ya orta boy istiyorum mezeler için bizim burdada yok öyle satan yerler zaten küçük yer
Aaa neden konuştunuz. Niye konuştunuz. Heç olur mu böyle@Zeynep23 Kusura bakma canım postunla alakalı olmayan şeyler konuştuk hakkını helal et lütfen
Anladım canım dediğin gibi bazılari çok büyük masada güzel durmuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aaa neden konuştunuz. Niye konuştunuz. Heç olur mu böyle
Minnosss nerdesin
Burdayım oğlum izim vermiyor yazmama canimMinnosss nerdesin
Amanin yerim onu bennnBurdayım oğlum izim vermiyor yazmama canim
Buyumuste anneyle uğraşıyor masallah paşama ❤❤❤Amanin yerim onu bennn
Trendyoldan bak cnm vardırKızlar alakasız bir konuyla geldim resimde gördüğünüz sunum tabaklarını çok beğeniyorum ama çeşitli sitelerden baktım alanların yorumlarında hep boyutu küçük vs. gibi yorumlar var güvenip alamadım. Bulunduğum ilde de istediğim ebatta doğru düzgün yok. Ya deve gibi yada çok küçük misafir için düşünüyorum. Sizin aldığınız memnun kaldığınız bir site var mı?? Cvplar için şimdiden teşekkür ederim canlar
'ye teyzesi ye ama bitirme bana da birakAmanin yerim onu bennn
Buyumuste anneyle uğraşıyor masallah paşama ❤❤❤
Evet bir yakınım orda polis onlar demin paylaştılar tarlası görsen ne güzelYa Gerçekten mi hiç görmedim
Orada nasıl güzel resimler çekinilir
Ya demin tanıdıklarım var Muş'ta onlar paylaşmıştı oraya gitmişler ne güzel çok güzel bayağı güzelTabi canim görüntüsü süper