niye daha ne istiyomProfilime o yüzden lale biaraktim laleden başka bişey yok çünkü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sora sora denk gelirsinHic denk gelmedim kuzum
Son düzenleme:
niye daha ne istiyomProfilime o yüzden lale biaraktim laleden başka bişey yok çünkü
Sora sora denk gelirsinHic denk gelmedim kuzum
Aynen canimHahahahah
Sora sora bagdat bulunur
Bugün görümce kaynana aradi virüsler girmiş tlfYaa arada öyle oluyor kuzum bende de oluyor bazen
Şimdi nasıl
Bugün görümce kaynana aradi virüsler girmiş tlf
Kuzenim Muş'ta ogretmen çok güzel bir yer diyorEvet canım merkezi de böyle ilçeleri de böyle bahar aylarinda çok güzel oluyo gel tabi imkanın varsa böyle çok fotom varda bilgisayar da bı ara bakarsam atarim
❤❤Aynen canim
Gercekyen oylemis bende bayıldımKuzenim Muş'ta ogretmen çok güzel bir yer diyor
Yani sadece baharda güzel canım kışı çok sertKuzenim Muş'ta ogretmen çok güzel bir yer diyor
Bilmem iklimini sevmiyorum küçük bı yer öyle istediğini bulamıyo insan bide gezilecek pek yerleri yok ya tabi burda doğup büyüdüm uzaklaşınca çok özlüyorum o ayrıniye daha ne istiyom
Sora sora denk gelirsin
Herkezin kendi memelketi kuzum insan özlerYani sadece baharda güzel canım kışı çok sert
Bilmem iklimini sevmiyorum küçük bı yer öyle istediğini bulamıyo insan bide gezilecek pek yerleri yok ya tabi burda doğup büyüdüm uzaklaşınca çok özlüyorum o ayrı
Doğrudur canimmYani sadece baharda güzel canım kışı çok sert
Bilmem iklimini sevmiyorum küçük bı yer öyle istediğini bulamıyo insan bide gezilecek pek yerleri yok ya tabi burda doğup büyüdüm uzaklaşınca çok özlüyorum o ayrı