Tekrar bakayım.Teşekkür ederim canımTrendyoldan bak cnm vardır
Tekrar bakayım.Teşekkür ederim canımTrendyoldan bak cnm vardır
İnşallah kuzum ya ne zamandır bakıyorumEminem İnşallah İstediğini Bulabilirsin Kuzum
Canım benimİnşallah kuzum ya ne zamandır bakıyorum
Sende bebişlerin canimsınızCanım benim
Canım Trendyol dan pembiş dükkan var ordan alabilirsin güvenilir fiyatı da 400 TL sanırım, bende çok beğeniyorum o siteden daha da güzelleri var baktığında belki fikrini bile değiştirirsinKızlar alakasız bir konuyla geldim resimde gördüğünüz sunum tabaklarını çok beğeniyorum ama çeşitli sitelerden baktım alanların yorumlarında hep boyutu küçük vs. gibi yorumlar var güvenip alamadım. Bulunduğum ilde de istediğim ebatta doğru düzgün yok. Ya deve gibi yada çok küçük misafir için düşünüyorum. Sizin aldığınız memnun kaldığınız bir site var mı?? Cvplar için şimdiden teşekkür ederim canlar
Canım arkadaşım Güzel kalbinden OpuyorumSende bebişlerin canimsınız
Ayy çok teşekkür ederim canım benim yaCanım Trendyol dan pembiş dükkan var ordan alabilirsin güvenilir fiyatı da 400 TL sanırım, bende çok beğeniyorum o siteden daha da güzelleri var baktığında belki fikrini bile değiştirirsin
Aman Allah Allah yaBugün görümce kaynana aradi virüsler girmiş tlf
Çok güzel kuzum ya masallahTabi canim görüntüsü süper
Trendyoldan bak cnm vardır
Yaaaa gerçekten miaEvet bir yakınım orda polis onlar demin paylaştılar tarlası görsen ne güzel
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya demin tanıdıklarım var Muş'ta onlar paylaşmıştı oraya gitmişler ne güzel çok güzel bayağı güzel
Yaaaa gerçekten miaEvet bir yakınım orda polis onlar demin paylaştılar tarlası görsen ne güzel
Ya demin tanıdıklarım var Muş'ta onlar paylaşmıştı oraya gitmişler ne güzel çok güzel bayağı güzel
Tayin felan isyebilirmiyiz acaba
Yaaaa gerçekten mia
Yaaaa gerçekten mia
Oraya benimde gitmem lazım
Tayin felan isyebilirmiyiz acaba
Yaaaa gerçekten mia
Yaaaa gerçekten mia
Oraya benimde gitmem lazım
Bulabildinmu kuzum kafana yatanıİnşallah kuzum ya ne zamandır bakıyorum